Jó tudni

Köszönjük, hogy meglátogatta a Beautifulgiftbox.com oldalt. Fordító programot használtunk, hogy magyar nyelvű látogatóként elérhessük Önt. Ezért lehetséges, hogy nem minden mondatot fordítottak helyesen. A Beautifulgiftbox.com bejegyzett vállalat Hollandiában található (Kereskedelmi Kamara: 75941937).

Ha munkanapokon (hétfőtől péntekig) 12:00 óra előtt rendel, megrendelését ugyanazon a napon szállítják a DHL szállítási szolgáltatással. A Hollandián kívüli szállítási idő 2-4 munkanap. Van kérdésed? Ne habozzon kapcsolatba lépni velem a Lester@Beautifulgiftbox.com címen, és a lehető leghamarabb válaszolok. A legegyszerűbb módja annak, hogy a kérdést angolul (vagy hollandul) küldje el. Angolul is választ kap. Remélem, hogy ajándékát is értékesebbé tehetem az egyik díszdobozommal.

Lester van Egmond | Tulajdonos a Beautifulgiftbox.com oldalon

Születésnapi ajándék sárga, piros íjjal
Születésnapi ajándék sárga, piros íjjal

Születésnapi ajándék

Eredeti születésnapi ajándékot keres a barátjának vagy a barátnőjének? Vagy valaki más születésnapja, amit nagyon szeretsz? Nem mindig könnyű megtalálni az egyedi születésnapi ajándékot. Hajlamosak vagyunk mindig ugyanazt az ajándékot vásárolni. Gondoljon a nők ékszereire, a férfiak rituáléira és a gyermekek játékaira. Tényleg szeretne egy másik születésnapi ajándékot, és a legjobb módon csomagolta be? Itt talál nagyszerű születésnapi ajándékokat mindenkinek, aki eredeti módon akar meglepni. A barátod, barátnőd, apád, anyád vagy gyereked? Vagy csak remek tippeket és ötleteket keres a születésnapi ajándékához? Ezután nézze meg a Beautfifulgiftbox.com oldalt. Nem csak egyedi díszdobozokat árulunk. Beállítottunk komplett ajándékokat is neki és neki. Itt talál eredeti ötleteket, amelyek tökéletes meglepetést jelentenek a fiúk és a lányok számára. Egyedi ajándékok, amelyek eredeti módon lepik meg a feleségedet vagy a legjobb barátodat. Mert őrült születésnapi ajándékok humorral itt is megtalálhatók. Ha beállított egy ajándékot 12:00 előtt, akkor ugyanazon a napon szállítjuk Hollandiából. Csomagjainkat minden munkanapon kiszállítjuk, így néhány nap alatt még kreatív, last minute születésnapi ajándékokat is kézbesítünk. Szeretne születésnapi ajándékot postán eljuttatni barátjának? Ez nem probléma. Írja be a születésnapi fiú vagy lány címét, és másnap postai úton megkapja ajándékát. Akár külföldre is elküldhetjük az ajándékát! Válassza ki a legjobb ajándékot minden születésnapra. Nemcsak azoknak a férfiaknak és nőknek, akik Ábrahám vagy Sára lettek, hanem a 30, 40, 50 vagy 60 évhez közeledve is. Minden korosztály számára megvan a tökéletes ajándék. És a születésnapi ajándékod nincs felsorolva? Ezután konfigurálja luxus díszdobozát. Válasszon különböző színek, töltelékek és ajándékok közül. Így mindig megvan a tökéletes születésnapi ajándék minden férfinak, nőnek és gyermeknek. Mert valljuk be. Ugye te is szeretnél egy szép ajándékkal érkezni a születésnapodra?