Hyvä tietää

Kiitos vierailustasi Beautifulgiftbox.com. Olemme käyttäneet käännösohjelmaa tavoittaaksemme sinut suomenkielisenä kävijänä. Siksi on mahdollista, että kaikkia lauseita ei ole käännetty oikein. Beautifulgiftbox.com on rekisteröity yritys ja sijaitsee Alankomaissa (kauppakamari: 75941937).

Jos teet tilauksen ennen arkipäivää klo 12.00 (maanantaista perjantaihin), tilauksesi lähetetään samana päivänä DHL-toimituspalvelun kanssa. Toimitusaika Alankomaiden ulkopuolella on 2-4 työpäivää. Onko sinulla kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä minuun osoitteeseen Lester@Beautifulgiftbox.com ja vastaan niin pian kuin mahdollista. Helpoin tapa on lähettää kysymyksesi englanniksi (tai hollanniksi). Saat vastauksen myös englanniksi. Toivon voivani tehdä lahjastasi myös arvokkaamman yhdellä lahjapakkauksellani.

Lester van Egmond | Omistaja osoitteessa Beautifulgiftbox.com

Syntymälahja vaaleanpunainen ja valkoinen jousi

Syntymälahja vaaleanpunainen ja valkoinen jousi

Syntymälahja

Kuinka mukavaa! Syntyi vauva. Hurraa, mukava lahja on nyt kunnossa. Onko se poika vai tyttö? Mukavan äitiyslahjan löytäminen ei ole aina helppoa. On käynyt ilmi, että monien ihmisten on vaikea löytää ainutlaatuista ja omaperäistä äitiyslahjaa poikaystävälle ja tyttöystävälle. Isoisänä, isoäitinä, setänä, tädinä, veljenpoikana tai veljentytärna haluat silti ostaa mukavan äitiyslahjan ensimmäiselle lapselle. Tai saapuuko alkuperäinen lahja ehtoollisuudelle, kasteelle tai vauvansuihkulle. Ja kun olet löytänyt oikean lahjan, on mukavaa, jos se on myös edullinen.

Eri hetkiä varten on erityisiä äitiyslahjoja. Aikaisimmassa tapauksessa etsit lahjaa ystäville, jotka ovat juuri tulleet raskaaksi. Näitä kutsutaan myös "hurraa raskaana oleviksi lahjoiksi". Vai ovatko tulevat vanhemmat edelleen raskaana ja melkein erääntyneet? Raskaus on erittäin kaunis. Mutta tämä voidaan joskus kokea hyvin eri tavalla. Jotkut tulevat vanhemmat kokevat erittäin vaikean raskauden ja tietävät, että vaikea synnytys on välitön. Sitten haluaisit rohkaista heitä. Mukava lahja voi kirkastaa asioita valtavasti.

Toinen hetki on, kun uudet vanhemmat ovat juuri synnyttäneet vastasyntyneen lapsensa. Tällä hetkellä vaikein jakso on ohi, ja isän, äidin ja lapsen on toiputtava kuluneesta ajanjaksosta. Tukeakseen heitä he etsivät usein lonkka- ja hauskoja äitiyslahjoja. Läsnäolo tai läsnäolo tarjoaa aina tukea ja myötätuntoa. Henkilökohtaiset äitiyslahjat, jotka on valmistettu puusta ja lapsen nimestä, ovat erittäin kysyttyjä. Tätä pidetään hauskana ja omaperäisenä, mutta se toimii usein eri tavalla. Aivan kuten ihmiset, jotka näkevät toisensa ensimmäistä kertaa, lahja koskee ensivaikutelmaa. Ensimmäinen vaikutelma määrää suurelta osin, mitä vastaanottaja ajattelee lahjastasi. Ei ole väliä onko äitiyslahjasi suuri, pieni, kallis vai edullinen. Niin kauan kuin äitiyslahjasi on alun perin pakattu.

Sivustolta Beautifulgiftbox.com löydät mukavia äitiyslahjoja ja äitiyspaketteja, jotka ovat edullisia. Lahjojemme avulla saat aina hyvän vaikutelman ehtoollisissa, kasteissa, vauvansuihkuissa ja äitiysjuhlissa. Eikö oikea äitiyslahja ole sinulle isoisänä, isoäitinä, setänä tai tädinä, veljenpoikana, veljentytärna, vävynä tai sisarena? Laita sitten itse äitiyslahja. Voit myös lähettää äitiyslahjoja suoraan syntymäpäivän pojan tai tytön osoitteeseen. Lähetämme lahjasi suoraan heidän kotiinsa samana päivänä postitse Alankomaista. Koska olitpa sitten veli, sisko, serkku vai veljentytär. On aina mukava saapua juhliin mukavan syntymälahjan kanssa. Koska myös äitiyslahjaan sovelletaan seuraavaa: Ensivaikutelma, teet sen vain kerran.