Добре е да се знае

Благодарим ви, че посетихте Beautifulgiftbox.com. За да се свържем с вас като англоговорящ посетител, използвахме програма за превод. Следователно е възможно не всички изречения да бъдат правилно преведени. Beautifulgiftbox.com е регистрирана компания и се намира в Холандия (Търговска камара: 75941937).

Ако поръчате преди 12:00 ч. В работни дни (понеделник - петък), поръчката ви ще бъде изпратена същия ден с услугата за доставка на DHL. Времето за доставка извън Холандия е 2-4 работни дни. Имате ли въпроси? Чувствайте се свободни да се свържете с мен на Lester@Beautifulgiftbox.com и аз ще отговоря възможно най-скоро. Най-лесният начин е да изпратите въпроса си на английски (или холандски). Ще получите отговор и на английски език. Надявам се да направя вашия подарък също по-ценен с една от моите кутии за подаръци.

Lester van Egmond | Собственик в Beautifulgiftbox.com

Сватбен подарък черен с бял лък

Сватбен подарък черен с бял лък

Сватбен подарък

Сватбата винаги е специален повод, където сватбеният подарък е винаги на място. Гаджето и приятелката ви сключват ли брак? Родителите ви са били женени от 30 години, 40 години, 50 години или 60 години? Или просто търсите сватбен подарък за племенник, племенница, чичо или леля? За забавление и оригинални сватбени подаръци можете да отидете на Beautifulgiftbox.com. Оригинални годежни или сватбени подаръци е трудно да се намерят. Тъй като повечето хора често не знаят какво е хубаво и уникално, те просто дават пари за сватба от отчаяние. Хубавият сватбен подарък не се отнася само до подаръка, който купувате. Един добър сватбен подарък е просто красиво опакован. На първо впечатление хората често вече са формирали целия си образ несъзнателно за хора или предмети. Това важи и за сватбен подарък. Когато се ожените и гостите пристигнат на сватбата, всички подаръци за булчинската двойка са опаковани. Ако желанието за сватба е добре опаковано, вие ще пристигнете по повод с най-красивия подарък. Независимо дали това е сватбеният ден или дървена, сребърна или златна сватба. Винаги пристигате със стил с добре опакован подарък.

Не можете ли да присъствате на сватбата или сватбеното тържество по някаква причина? Изпратете подаръка си директно в дома на булчинската двойка. Сватбен подарък често се доставя безплатно по пощата. По този начин винаги можете да уведомите булчинската двойка, че мислите за тях в този специален сватбен ден. Точният подарък може да бъде намерен за всички в Beautifulgiftbox.com. Не е ли посочен вашият уникален сватбен подарък? След това сглобете сами сватбения си подарък. Или опаковайте оригинала си в луксозна кутия за подаръци. Сватбените подаръчни кутии се предлагат в различни цветове. Парите могат да бъдат опаковани и в кутия за подарък за сватба. В крайна сметка не става въпрос за това какъв е вашият подарък, а за това как го опаковате. Защото и за подарък важи: Първото впечатление, вие го правите само веднъж.