De strik instructie

Het lint kan op verschillende manieren worden gestrikt. In deze instructie wordt de makkelijkste manier omschreven die ik persoonlijk het mooist vind bij deze cadeaudoos.

Hoe strik je een cadeaudoos?

Stap 1: Vul de cadeaudoos
Stap 2: Pak het lint in het midden en zorg ervoor dat het uiteinde aan beide kanten even lang is
Stap 3: Het elastiekje zorgt dat het lint strak om de cadeaudoos komt te zitten. Doe het elastiekje twee keer (dubbel) om het uiteinde van het lint. Zorg ervoor dat beide kanten even lang zijn.
Stap 4: Span het lint om de cadeaudoos. Zorg ervoor dat het midden van het lint aan de bovenkant van de cadeaudoos zit en de uiteindes nog steeds even lang zijn.
Stap 5: Kruis de twee uiteindes en span het lint langs de twee kanten terug naar de deksel, aan de kanten waar het lint nog niet geweest is. Controleer of jouw onderkant hetzelfde is als op de foto hieronder.
Stap 6: Trek het lint strak om de cadeaudoos en leg een knoopje.
Stap 7: Maak een mooie strik
Stap 8: Maak iemand blij
Stel jouw luxe cadeaudoos samen

Luxe cadeaudoos, geschenkdoos of giftbox samenstellen

Wil je een luxe cadeaudoos kopen of een origineel cadeaupakket samenstellen voor hem of haar? Wij hebben leuke cadeaus voor mannen en vrouwen. Of je nou opzoek bent naar: een kraamcadeau, een huwelijkscadeau, een verjaardagscadeau, een beterschap cadeau, een vaderdag cadeau, een moederdagcadeau, een geslaagd cadeau, een afscheidscadeau, een 21 diner cadeau, een jubileum cadeau, een Valentijnscadeau, een Sinterklaascadeau, een kerstcadeau of een housewarmingscadeau. Bij Beautifulgiftbox.com kan je leuke cadeaus samenstellen voor je beste vriend en vriendin. Stel jouw giftbox of cadeaupakket samen en kies uit verschillende kleuren. Bepaal de kleur van je strik, je deksel en de cadeaubox zodat deze gepersonaliseerd is voor elke man of vrouw. Strikken zijn te verkrijgen in de kleuren: donkerblauw, goud, geel, rood, zwart, groen, oranje, paars, roze en wit. De geschenkdozen zijn leeg met deksel en samen te stellen in de kleuren: rood, geel, zwart, wit, licht blauw, goud, donker groen, donker blauw, oranje en baby roze. Bij ons koop je de mooiste gift boxen voor mannen en vrouwen vanaf slechts 9,99 euro. Zoek je een leuk cadeau voor je vader, moeder, broer, zus, opa of oma? Het maakt vaak niet uit welk cadeau je dan koopt. Het gaat vooral om de cadeauverpakking. Geef je sieraden cadeau aan je vriend of vriendin? Dan wil je dat de verpakking minimaal net zo mooi is als het sieraad zelf. Daarom kan je die ketting of het horloge uniek vepakken in een geschenkbox. De kadoverpakkingen van Beautifulgiftbox.com zijn van de beste kwaliteit. Onze kadodozen zijn glanzend, stevig en bedekt met linnen. De linten zijn van het beste satijn: dubbelzijdig. Maak indruk op je vriend en vriendin die bijvoorbeeld zwanger zijn of zojuist de gelukkige ouders zijn geworden van hun pasgeboren kindje. Voor welke gelegenheid je cadeau ook is en wat je cadeau ook is, met een kadobox verras je het bruidspaar, de jarige of de geslaagde altijd. Want ook voor een cadeau geldt: de eerste indruk, die maak je maar één keer.

Witte cadeaudoos met rode strik