Mikä on mukava tapa antaa rahaa lahjaksi?

Voit antaa rahaa mukavana lahjana pakkaamalla ne lahjapakkaukseen. Lahjapakkaus on virallisesti tarkoitettu kaikenlaisten lahjojen pakkaamiseen. Siksi lahjapaketti on ihanteellinen rahan antoon alkuperäisellä tavalla.

Mikä on mukava tapa antaa rahaa lahjaksi?

Tiedät sen. Sinut kutsutaan häihin, syntymäpäiviin tai muuhun juhliin. Saat postilaatikkoon mukavan kutsun, jossa on aika, päivämäärä ja sijainti. Kirjeen lopussa on lahjavinkki: raha. Useimmissa tapauksissa kyseisessä juhlissa on lahjapöytä ja postilaatikko. Postilaatikon on tarkoitus sijoittaa kaikki kirjekuoret, joissa on rahaa. Tämä on usein suuri postilaatikko. Syntymäpäivä tyttö toivoo täyttävän tämän postilaatikon mahdollisimman paljon.

Juhlan lopussa postilaatikko tyhjennetään ja lahjapöydällä olevat lahjat viedään kotiin. Mutta oletetaan, että kaikki antavat rahaa. Sitten kaikkien syntymäpäivä tyttö saa kirjekuoren rahaa. Lahjapöytä on tyhjä, ja usein juhlallinen ei edes tiedä, kuinka paljon hän on saanut keneltä. Muutoksen aika.

Anna rahaa alkuperäisellä tavalla

Kuvittele nyt toinen tilanne: Saat saman kutsun häihin, häihin tai syntymäpäiviin. Jokainen saapuu niin tylsä kirjekuori. Mutta ei sinä. Annat rahasi lahjaksi hauskalla, erityisellä ja ainutlaatuisella tavalla. Lahjapakkaa rahaa alkuperäisellä tavalla. Olet ainoa, joka tulee sisään ylellisillä lahjapakkauksilla. Koska kyllä, ei ole väliä minkä lahjan annat. Kyse on lahjasi ensimmäisestä vaikutelmasta. Pidät siististi lahjavinkistä. Mutta kun tulet sisään, yllättää syntymäpäivä tyttö. Hän rakastaa saada jotain muuta kuin kirjekuorta. Tulet todella lahjasi kanssa. Kaikki katsovat sinua, koska lahjavinkki oli rahaa, eikö?

Lahjasi on erityinen eikä mene tuohon tylsään postilaatikkoon. Koska se ei yksinkertaisesti sovi ja lahjasi on liian kaunis ja omaperäinen siihen. Lahjasi asetetaan lahjapöydälle. Näköpiirissä. Missä kaikki voivat nähdä sen.

Kuinka antaa rahaa lahjaksi?

Tässä on vinkki ja idea: osoitteessa Beautifulgiftbox.com voit koota ylellisiä lahjapakkauksia haluamillasi väreillä. Voit myös valita täytetyypin, joka parhaiten sopii lahjaasi. Ja haluatko ilmaisen toimituksen? Tilaa sitten muutama lisää tuleviin tilaisuuksiin. Lahjapakkaus on aina mukava lahja. Ja sitten sinulla on ilmainen toimitus.

Lahjapakkauksessa jaat laskut ja täytteet. Voit taittaa sen itse tee-se-itse-muotoisiksi ja antaa luovuutesi toimia vapaasti. Tee lahjasi juuri niin kuin haluat. Viimeinkin saavut juhliin parhaalla lahjalla. Syntymäpäivä tyttö saa rahaa ja sinulla on paras sisäänkäynti.


Määritä ylellinen lahjapaketti