Een professionele website laten maken in Breda en omstreken?


"Een website moet geld opleveren"

Dat is mijn uitgangspunt. Mijn naam is Lester van Egmond, SEO specialist en eigenaar van Beautifulgiftbox.com.


"De psychologische benadering maakt het verschil"

Ik vind het fascinerend om de psychologie achter website bezoekers te bestuderen. Wat vinden ze belangrijk? Hoe stellen we ze gerust? En hoe overtuigen we ze dat ze bij ons aan het juiste adres zijn?

Een professionele website laten maken in Breda en omstreken

Persoonlijk contact

Ik probeer geen 100 website's binnen te halen. Ik beheer, naast mijn eigen webshop, een paar website's welke ik beschouw als mijn verantwoordelijkheid. Ik optimaliseer mijn website's telkens weer als ik nieuwe kennis en inzichten heb gekregen.

Snelle aanpassingen

Een bedrijf is dynamisch. Daarom moet een website meebewegen. Ik stuur geen factuur bij elke aanpassing die je wilt doen. Je betaalt een vast bedrag per jaar voor het beheer. Aanpassingen doe ik ongeveer 1x per maand. Moet iets snel worden aangepast? Dan kunnen we natuurlijk altijd een uitzondering maken.

Uitleg over wat echte SEO voor een website betekent

Goed vindbaar in Google

Het ranken van websites in Google is mijn vak. Wat je op een website ziet, is slechts het topje van de ijsberg (zie afbeelding). Wil je goed vindbaar worden in Google en andere zoekmachines (SEO)? Dan zal er op de achtergrond veel meer moeten gebeuren. Naast het instellen van de juiste achtergrondprocessen, geef ik advies wat je zelf kunt doen om beter te ranken in Google.Kennis van zaken

Een groot deel van mijn kennis heb ik opgedaan bij het miljoenenbedrijf LiteBit.eu. Hier heb ik gewerkt als SEO & SEA marketeer en uiteindelijk als de verantwoordelijke (Product owner) van de Litebit.eu website en van de gloednieuwe LiteBit app.

Zoek mijn belangrijkste woorden eens op in Google: giftbox, cadeaubox & cadeaudoos. Kan je Beautifulgiftbox.com vinden? Bedenk dat ik pas in november 2019 online ben gegaan. Dit kunnen we voor jouw website ook doen.

Design naar jouw smaak

Mijn specialiteit is de psychologische websiteopbouw en het ranken van je website in Google. Hecht jij heel veel waarde aan het design van je website? Dan kunnen we een designer aanhaken om de website precies naar wens 'in te kleuren'.

Wat kost het maken van een website?

De prijzen zijn altijd in overleg. Maar ik kan je wel een indicatie geven:

Kleine website: 4.999,-
Middelgrote website: 7.999,-
Grote website/webshop: vanaf 10.000,-

Ben je klaar voor extra omzet?