Välj presentask
nedan och konfigurera


Bra att veta

Tack för att du besöker Beautifulgiftbox.com. För att nå dig som svenskspråkig besökare har vi använt ett översättningsprogram. Därför är det möjligt att inte alla meningar är korrekt översatta. Beautifulgiftbox.com är ett registrerat företag och ligger i Nederländerna (handelskammaren: 75941937).

Om du beställer före klockan 12 på arbetsdagar (måndag - fredag) skickas din beställning samma dag med DHL-leveransservice. Leveranstid utanför Nederländerna är 2-4 arbetsdagar. Har du frågor? Kontakta mig gärna på Lester@Beautifulgiftbox.com så svarar jag så snart som möjligt. Det enklaste sättet är att skicka din fråga på engelska (eller nederländska). Du får också svar på engelska. Jag hoppas att jag kan göra din gåva också mer värdefull med en av mina presentförpackningar.

Lester van Egmond | Owner på Beautifulgiftbox.com

Presentask vit med röd rosett

Presentask vit med röd rosett

Presentask ljusblå med lila band

Presentask ljusblå med lila band

Presentask svart med orange rosett

Presentask svart med orange rosett


Vilka funktioner och fördelar har en presentförpackning?

Presentlådor erbjuds alltmer i butiker och på internet. Det finns vackra presentförpackningar på marknaden av hög kvalitet. Och ändå väljer vi ofta fortfarande en enkel presentförpackning. Vilka funktioner och fördelar har en presentförpackning?

Vad är en presentförpackning?

Innan vi diskuterar funktionerna och fördelarna med en presentförpackning måste vi först förstå definitionen. Ordet "presentask" beskrivs av Cambridge Dictionary som: En dekorativ låda för att sätta in en present i.

Vi skulle beskriva definitionen av en presentförpackning enligt följande:

En presentförpackning är en robust fyrkantig låda där en present kan förpackas. Till skillnad från förpackningspapper ger en presentförpackning styrka och skydd för en gåva. En presentask är avsedd att öka presentvärdet.

Förpackningspapper eller presentförpackning?

Presentförpackningen användes ursprungligen för dyra gåvor. Enligt tillverkarna är en gåva mer elegant förpackad i en presentförpackning än i omslagspapper. De hävdar till och med att en presentförpackning är mer meningsfull för en gåva och att den kommer att öka presentvärdet.

Vad kan jag använda en presentförpackning till?

Tidigare användes presentförpackningen endast för dyra gåvor, men nu är priset på presenten inte längre avgörande. En presentask används för alla typer av gåvor. Idag används presentförpackningen till dyra och billiga gåvor. Tänk till exempel på blommor, smycken, kontantpengar, choklad eller nallebjörnar.

Varför ska jag köpa en presentförpackning?

Den största fördelen med en presentförpackning är kvalitet. En av de grundläggande funktionerna i en presentförpackning är skyddet. En presentförpackning med bra stoppning skyddar gåvan på vägen mot skakningar, läckage, solljus och fukt. Många tillverkare tar hänsyn till dessa skyddskrav i början av produktionsprocessen.

Presentförpackningar köps för att öka värdet på en present. Förutom det faktum att en presentförpackning är mer elegant än förpackningspapper, erbjuder en presentförpackning styrka och skydd för en gåva. Presentförpackningar återanvänds nästan alltid och är därför mer hållbara än omslagspapper.

Var kan jag köpa en presentförpackning?

Lyxiga presentförpackningar säljs på Beautifulgiftbox.com. Konfigurera din presentförpackning och välj mellan olika färger.


Källor
Cambridge Dictionary
Varför presentförpackning är lika viktigt som själva gåvan
Vilka är funktionerna och fördelarna med presentförpackningen?

Också intressant
10 skäl till varför en presentförpackning är den bästa presentförpackningen för din gåva