Dobro je vedeti

Zahvaljujemo se vam za obisk Beautifulgiftbox.com. Da bi vas dosegli kot slovensko govorečega obiskovalca, smo uporabili prevajalski program. Zato je možno, da niso vsi stavki pravilno prevedeni. Beautifulgiftbox.com je registrirano podjetje s sedežem na Nizozemskem (gospodarska zbornica: 75941937).

Če naročite pred 12. uro z delovnimi dnevi (ponedeljek - petek), bo vaše naročilo odposlano še isti dan z dostavno službo DHL. Čas dostave izven Nizozemske je 2-4 delovne dni. Imate vprašanja? Vas prosimo, da me kontaktirate na Lester@Beautifulgiftbox.com in odgovoril vam bom v najkrajšem možnem času. Najlažji način je, da svoje vprašanje pošljete v angleščini (ali nizozemščini). Odgovor boste prejeli tudi v angleščini. Upam, da bom vaše darilo z eno od svojih darilnih škatel tudi bolj dragoceno.

Lester van Egmond | Lastnik na Beautifulgiftbox.com

Poročno darilo črno z belim lokom

Poročno darilo črno z belim lokom

Poročno darilo

Poroka je vedno posebna priložnost, kjer je poročno darilo vedno na mestu. Se vaš fant in dekle poročita? Ali so bili vaši starši poročeni 30 let, 40 let, 50 let ali 60 let? Ali pa samo iščete poročno darilo za nečaka, nečakinjo, strica ali teto? Za zabavna in izvirna poročna darila lahko obiščete spletno stran Beautifulgiftbox.com. Originalnih zaročnih ali poročnih daril je težko najti. Ker večina ljudi pogosto ne ve, kaj je lepo in unikatno, denar za poroko samo dajo iz obupa. Lepo poročno darilo ni samo darilo, ki ga kupite. Dobro poročno darilo je preprosto lepo zapakirano. Na prvi vtis so si ljudje že pogosto nezavedno oblikovali celotno podobo o ljudeh ali predmetih. To velja tudi za poročno darilo. Ko se poročite in gostje prispejo na poroko, so vsa darila za poročni par zavita. Če je poročna želja dobro zapakirana, boste ob tej priložnosti prispeli z najlepšim darilom. Ali je to poročni dan ali lesena, srebrna ali zlata poroka. Vedno pridete v stilu z dobro zapakiranim darilom.

Ali se iz nekega razloga ne morete udeležiti poroke ali svatov? Pošljite darilo neposredno na dom nevestinega para. Poročno darilo je pogosto dostavljeno brezplačno po pošti. Tako lahko poročeni par vedno sporočite, da na ta poseben poročni dan razmišljate o njih. Pravo darilo lahko najdete za vsakogar na Beautifulgiftbox.com. Ali vaše edinstveno poročno darilo ni na seznamu? Nato si sestavite poročno darilo. Ali pa original spakirajte v luksuzno darilno škatlo. Poročne darilne škatle so na voljo v različnih barvah. Denar lahko zapakirate tudi v darilno škatlo za poroko. Na koncu ne gre za to, kakšno je vaše darilo, ampak za to, kako ga zapakirate. Ker velja tudi za darilo: prvi vtis naredite le enkrat.