Koji je lijep način darivanja novca?

Novac možete dati kao lijep poklon spakirajući ga u poklon kutiju. Poklon kutija službeno je namijenjena pakiranju svih vrsta poklona. Zbog toga je poklon kutija idealna za davanje novca na originalan način.

Ti to znaš. Pozvani ste na vjenčanje, rođendan ili drugu zabavu. U poštanskom sandučiću dobit ćete lijepu pozivnicu s vremenom, datumom i mjestom. Na kraju pisma nalazi se savjet za poklon: novac. U većini slučajeva na dotičnoj zabavi postoje poklon stol i poštanski sandučić. Tada je poštanski sandučić namijenjen da u njega stave sve omotnice s novcem. Ovo je često veliki poštanski sandučić. Rođendan se nada da će ovaj poštanski sandučić ispuniti što je više moguće.

Na kraju zabave poštanski sandučić se isprazni, a pokloni na poklon stolu odnesu kući. Ali pretpostavimo da svi daju novac. Tada svačija slavljenica dobije omotnicu s novcem. Darovni stol ostaje prazan i često slavljenik zabave ni sam ne zna koliko je od koga dobio. Vrijeme je za promjenu.

Dajte novac na originalan način

Sad zamislite drugu situaciju: Primite isti poziv na vjenčanje, vjenčanje ili rođendan. Svatko stiže s tako dosadnom omotnicom. Ali ne i ti. Svoj novac darujete na zabavan, poseban i jedinstven način. Pakirate novac na originalni način. Vi ste jedini koji dolazi s luksuznom poklon kutijom. Jer da, nije važno koji poklon dajete. Riječ je o prvom dojmu vašeg poklona. Uredno se držite darovnog vrha. Ali kad uđete, iznenadite slavljenicu. Voli dobiti nešto drugo osim omotnice. Doista ulaziš sa svojim poklonom. Svi vas gledaju, jer je darovni savjet bio novac, zar ne?

Vaš je dar poseban i ne ulazi u taj dosadni poštanski sandučić. Jer jednostavno se ne uklapa, a vaš je dar previše lijep i originalan za to. Vaš će poklon biti postavljen na darovni stol. Gdje ga svi mogu vidjeti.

Kako pokloniti novac?

Evo savjeta i ideje: na Beautifulgiftbox.com možete složiti luksuzne poklon kutije u bojama koje želite. Također možete odabrati vrstu punjenja koja najbolje odgovara vašem poklonu. A želite li besplatnu dostavu? Zatim naručite još nekoliko za nadolazeće prigode. Poklon kutija je uvijek lijep poklon. A onda imate besplatnu dostavu.

U poklon kutiji dijelite račune i punjenje. Možete ga sami sklopiti u različite oblike i pustiti svoju kreativnost slobodnom. Napravite svoj poklon točno onako kako želite. U konačnici, na zabavu stižete s najboljim poklonom. Rođendan dobiva novac, a vi imate najbolji ulaz.Configure your luxury gift box

 

PARTNERS

Verpakking.nl
VerpakkingShop.nl
Braboverpakking.nl