Hogyan lehet pénzt ajándékozni?

A pénzt ajándékba adhatja, ha díszdobozba csomagolja. Az ajándékdobozt hivatalosan mindenféle ajándék csomagolására szánják. Éppen ezért az ajándékdoboz ideális a pénz eredeti adományozásához.

Hogyan lehet pénzt ajándékozni?

Tudod mit. Meghívnak esküvőre, születésnapra vagy más partira. A postaládában egy szép meghívót kap, amely tartalmazza az időt, a dátumot és a helyet. A levél végén található az ajándéktipp: pénz. A legtöbb esetben van ajándékasztal és levélszekrény a kérdéses partin. A postaláda ekkor az összes pénzzel ellátott borítékot hivatott elhelyezni. Ez gyakran nagy levélszekrény. A születésnapi lány reméli, hogy minél jobban kitölti ezt a postaládát.

A buli végén a postaládát kiürítik, és az ajándékasztalon lévő ajándékokat hazaviszik. De tegyük fel, hogy mindenki pénzt ad. Aztán mindenki születésnapi lánya kap egy borítékot pénzzel. Az ajándékasztal üres marad, és a bulizó gyakran nem is tudja, kitől kapott mennyit. Idő a változásra.

Adjon pénzt eredeti módon

Most képzelje el a második helyzetet: Ugyanazt a meghívót kapja esküvőre, esküvőre vagy születésnapra. Mindenki ilyen unalmas borítékkal érkezik. De nem te. Vidáman, különleges módon és egyedülálló módon ajándékozza meg pénzét. Eredeti módon ajándékba csomagolhatja a pénzt. Te vagy az egyetlen, aki luxus díszdobozzal érkezik. Mert igen, nem mindegy, melyik ajándékot adod. Ajándékának első benyomásáról van szó. Szépen ragaszkodsz az ajándéktipphez. De amikor bejön, meglepi a születésnapi lányt. Nagyon szeret mást szerezni, mint borítékot. Tényleg bejön az ajándékával. Mindenki rád néz, mert az ajándéktipp pénz volt, igaz?

Az ajándékod különleges, és nem kerül abba az unalmas levélszekrénybe. Mert egyszerűen nem fér bele, és az ajándékod ehhez túl szép és eredeti. Az ajándékod az ajándékasztalra kerül. Ahol mindenki láthatja.

Hogyan lehet pénzt ajándékozni?

Íme egy tipp és ötlet: a Beautifulgiftbox.com oldalon luxus díszdobozokat állíthat össze a kívánt színben. Kiválaszthatja az ajándékához legjobban illő töltelék típusát is. És szeretne ingyenes szállítást? Ezután rendeljen még néhányat a következő alkalmakra. Az ajándékdoboz mindig jó ajándék. És akkor ingyenes a szállítás.

Az ajándékdobozban felosztja a számlákat és a tölteléket. Különböző formákba varázsolhatja a barkácsolást, és szabadon engedheti kreativitását. Készítse el az ajándékát pontosan úgy, ahogy szeretné. Végül a legjobb ajándékkal érkezik a partira. A születésnapi lány pénzt kap, és Ön rendelkezik a legjobb bejárattal.


Konfigurálja luxus díszdobozát