Waarom is dit nog niet te koop?

Dat is wat ik dacht toen ik zelf een cadeaudoos zocht. Ik zocht een luxe cadeaudoos en wilde zelf de kleuren bepalen. Dit is het verhaal achter Beautifulgiftbox.com:

Toen mijn vriendin jarig was, kocht ik haar een mooi horloge. Ik zou haar familie voor de eerste keer ontmoeten. Dus wilde ik een goede eerste indruk maken. Nadat ik het horloge had ingepakt, bleef het toch maar een klein cadeautje. Hiermee kon ik toch geen goede eerste indruk maken? Dus moest ik iets vinden waarmee ik wél indruk kon maken.

Daarom besloot ik een luxe cadeaudoos te zoeken. Je weet wel; zo’n gele cadeaudoos met een rode strik. Zo zie je ze ook atijd in tekenfilms. Daar kon ik wel mee binnenkomen. Dus begon mijn zoektocht.

Op het internet was niet veel te vinden. Bij de groothandelaar waren cadeaudozen te koop, maar niet in de juiste kleur en daar moest ik er minimaal 50 afnemen. Dat was wel wat veel. Ik had er geen 50 nodig en ik wilde mijn eigen kleuren kiezen. Waarom is dit nog niet te koop?

Goede kwaliteit & mooie kleuren

De eisen waren simpel; luxe cadeaudozen van goede kwaliteit met mooie kleuren. Zo ben ik samen met een expert gaan brainstormen. Na een paar weken was het zo ver. We hadden een mooie en stevige cadeaudoos ontwikkeld welke we hebben bedekt met een linnenstructuur. De kleuren waren blinkend & fel en de kwaliteit was nog beter dan ik vooraf had gehoopt.

Via Beautifulgiftbox.com wil ik iedereen de kans geven een goede entree te maken op bruiloften, verjaardagen, kinderfeesten en andere gelegenheden. Wat je cadeau ook is, met een cadeaudoos, maak je altijd een goede indruk. Want zoals ik al eerder zei: De eerste indruk, die maak je maar één keer.

Lester van Egmond eigenaar van Beautifulgiftbox.com

Lester van Egmond

Geschenkdoos.nl
Geschenkdoos.be
Beautifulgiftbox.com

Stel jouw luxe cadeaudoos samen