Waarom is dit nog niet te koop?

Dat is wat ik dacht toen ik zelf een cadeaudoos zocht. Daarom ben ik Beautifulgiftbox.com gestart. Luxe cadeaudozen voor een lage prijs. Zo kan je op elke gelegenheid een goede entree maken. Dit is het verhaal achter Beautifulgiftbox.com:

Toen mijn vriendin jarig was, kocht ik haar een mooi horloge. Ik zou haar familie voor de eerste keer ontmoeten. Dus wilde ik een goede eerste indruk maken. Nadat ik het horloge had ingepakt, bleef het toch maar een klein cadeautje. Hiermee kon ik toch geen goede eerste indruk maken bij mijn schoonfamilie? Dus moest ik iets vinden waarmee ik wél indruk kon maken.

Daarom besloot ik een luxe cadeaudoos te zoeken. Je weet wel; zo’n gele cadeaudoos met een rode strik. Zo zie je ze ook atijd in tekenfilms. Daar kon ik wel mee binnenkomen. Dus begon mijn zoektocht.

Op het internet was niet veel te vinden. Bij de groothandelaar waren cadeaudozen te koop, maar niet in de juiste kleur en daar moest ik er minimaal 50 afnemen. Dat was wel wat veel. Ik had er geen 50 nodig en ik wilde mijn eigen kleuren kiezen. Waarom is dit nog niet te koop?

Goedkoop, mooie kleuren & goede kwaliteit

De eisen waren simpel; luxe cadeaudozen van mooie kleuren voor een lage prijs. Zo ben ik samen met een expert gaan brainstormen. Na een paar weken was het zo ver. We hadden een stevige en krasvrije cadeaudoos ontwikkeld. De prijs was laag, de kleuren waren mooi en de kwaliteit was nog beter dan ik vooraf had gehoopt.

Via Beautifulgiftbox.com wil ik iedereen de kans geven een goede entree te maken op bruiloften, verjaardagen, kinderfeesten en andere gelegenheden. Wat je cadeau ook is, met een cadeaudoos, maak je altijd een goede indruk. Want zoals ik al eerder zei: De eerste indruk, die maak je maar één keer.


Lester van Egmond | Beautifulgiftbox.com | Geschenkdoos.nl

Stel jouw luxe cadeaudoos samen