Dat moet toch goedkoper kunnen?

Dat is wat ik dacht toen ik zelf een cadeaubox zocht. Daarom ben ik Beautifulgiftbox.com gestart. Luxe cadeauboxen voor een lage prijs. Zo kan je op elke gelegenheid een goede entree maken. Dit is het verhaal achter Beautifulgiftbox.com:


Toen mijn vriendin jarig was, kocht ik haar een mooi horloge. Ik zou haar familie voor de eerste keer ontmoeten. Dus wilde ik een goede eerste indruk maken. Nadat ik het horloge had ingepakt, bleef het toch maar een klein cadeautje. Hiermee maakte ik toch geen goede eerste indruk bij mijn schoonfamilie? Dus moest ik iets vinden waarmee ik wél indruk kon maken.

Daarom besloot ik een luxe cadeaubox te zoeken. Je weet wel; zo’n gele cadeaubox met een rode strik. Zo zie je ze ook atijd in tekenfims. Daar kon ik wel mee binnen komen. Dus begon mijn zoektocht.

Op het internet was niet veel te vinden. Bij de groothandelaar moest ik er minimaal 50 afnemen. Of ik mocht 15 euro betalen voor een cadeaubox (waarvan de kleuren niet naar mijn zin waren). Dat was wel wat veel. Ik had er geen 50 nodig. En 15 euro was meer dan ik in gedachten had. Dit moet toch goedkoper kunnen?


Goedkoop & kwaliteit

Daarom ben ik Beautifulgiftbox.com gestart. Ik wilde luxe cadeauboxen verkopen voor een lage prijs. Zo ben ik samen met een expert gaan brainstormen. Na een paar weken was het zo ver. We hadden een stevige en krasvrije cadeaubox ontwikkeld in verschillende kleuren. De kwaliteit was beter dan ik vooraf in gedachten had en de prijs was laag.

Maak ook een goede entree op bruiloften, verjaardagen, kinderfeesten en andere gelegenheden. Wat je cadeau ook is, jíj maakt indruk op het feestvarken en de andere genodigden. Want zoals ik al eerder zei: De eerste indruk, die maak je maar één keer.


Lester van Egmond

Beautifulgiftbox.com | De eerste indruk maak je maar één keer

Stel jouw luxe cadeaubox samen