Care este un mod frumos de a oferi bani cadou?

Puteți oferi bani ca un cadou frumos, ambalându-i într-o cutie de cadouri. O cutie de cadouri este destinată oficial ambalării tuturor tipurilor de cadouri. De aceea, o cutie cadou este ideală pentru a oferi bani într-un mod original.

Care este un mod frumos de a oferi bani cadou?

Tu stii asta. Ești invitat la o nuntă, o zi de naștere sau o altă petrecere. Veți primi o invitație drăguță în cutia poștală cu ora, data și locația. La sfârșitul scrisorii este sfatul cadoului: banii. În majoritatea cazurilor, există o masă de cadouri și o cutie poștală la petrecerea în cauză. Cutia poștală este apoi destinată să pună toate plicurile cu bani în ea. Aceasta este adesea o cutie mare de scrisori. Fata de ziua de naștere speră să umple cât mai mult această cutie poștală.

La sfârșitul petrecerii, cutia poștală este golită și cadourile de pe masa de cadouri duse acasă. Dar să presupunem că toată lumea dă bani. Apoi, ziua de naștere a tuturor primește un plic cu bani. Masa de cadouri rămâne goală și adesea sărbătoritorul petrecerii nici măcar nu știe cât a primit de la cine. Timpul pentru o schimbare.

Dă bani într-un mod original

Acum imaginați-vă a doua situație: primiți aceeași invitație la o nuntă, nuntă sau ziua de naștere. Fiecare ajunge cu un plic atât de plictisitor. Dar nu tu. Îți dai banii în dar într-un mod distractiv, special și unic. Împachetați cadouri bani într-un mod original. Ești singurul care vine cu o cutie cadou de lux. Pentru că da, nu contează ce cadou faceți. Este vorba despre prima impresie a cadoului tău. Vă țineți frumos de vârful cadoului. Dar când intri, surprinzi fata de ziua de naștere. Iubește să obțină altceva decât un plic. Chiar intri cu darul tău. Toată lumea se uită la tine, pentru că sfatul cadoului era bani, nu?

Cadoul dvs. este special și nu intră în acea cutie poștală plictisitoare. Pentru că pur și simplu nu se potrivește și cadoul dvs. este mult prea frumos și original pentru asta. Cadoul dvs. va fi așezat pe masa cadoului. Unde toată lumea îl poate vedea.

Cum să dai bani ca cadou?

Iată un sfat și o idee: la Beautifulgiftbox.com puteți pune împreună cutii de cadouri de lux în culorile dorite. De asemenea, puteți alege tipul de umplutură care se potrivește cel mai bine cadoul dvs. Și doriți transport gratuit? Apoi comandați încă câteva pentru viitoarele ocazii. O cutie cadou este întotdeauna un cadou frumos. Și atunci aveți transport gratuit.

În cutia cadou, împărțiți facturile și umplutura. Îl puteți plia DIY în diferite forme și lăsați creativitatea să se elibereze. Faceți-vă cadoul exact așa cum doriți. În cele din urmă, ajungi la petrecere cu cel mai bun cadou. Fata de ziua de naștere primește bani și tu ai cea mai bună intrare.


Configurați-vă cutia de cadou de lux