Kako lep način podariti denar?

Denar lahko podarite kot lepo darilo, tako da ga zapakirate v darilno škatlo. Darilna škatla je uradno namenjena pakiranju vseh vrst daril. Zato je darilna škatla idealna za izvirno dajanje denarja.


To veste. Vabljeni na poroko, rojstni dan ali drugo zabavo. V poštnem nabiralniku boste prejeli lepo vabilo z uro, datumom in lokacijo. Na koncu pisma je darilni namig: denar. V večini primerov sta na tej zabavi darilna miza in poštni nabiralnik. Poštni nabiralnik naj bi nato vanjo spravil vse kuverte z denarjem. To je pogosto velik poštni nabiralnik. Slavljenka upa, da bo ta poštni nabiralnik čim bolj napolnila.

Po koncu zabave se nabiralnik izprazni in darila na darilni mizi odnesejo domov. A domnevajmo, da vsi dajejo denar. Nato slavljenka prejme kuverto z denarjem. Darilna miza ostaja prazna in pogosto slavljenik zabave sploh ne ve, koliko je od koga prejel. Čas za spremembe.

Dajte denar na izviren način

Zdaj pa si predstavljajte drugo situacijo: prejmete isto povabilo na poroko, poroko ali rojstni dan. Vsak pride s tako dolgočasno kuverto. Ampak ti ne. Denar daste na zabaven, poseben in edinstven način. Darilo zavijete na izviren način. Vi ste edini, ki pride z luksuzno darilno škatlo. Ker ja, ni pomembno, katero darilo podarite. Gre za prvi vtis vašega darila. Lepo se držite darila. Ko pa vstopiš, presenetiš slavljenko. Rad dobi kaj drugega kot kuverto. Resnično prideš s svojim darilom. Vsi vas gledajo, ker je bil darilni namig denar, kajne?

Vaše darilo je posebno in ne gre v ta dolgočasen nabiralnik. Ker preprosto ne ustreza in je vaše darilo za to preveč lepo in izvirno. Vaše darilo bo postavljeno na darilno mizo. Kjer ga lahko vidijo vsi.

Kako podariti denar?

Tukaj je namig in ideja: na spletnem mestu Beautifulgiftbox.com lahko sestavite luksuzne darilne škatle v želenih barvah. Izberete lahko tudi vrsto nadeva, ki najbolj ustreza vašemu darilu. In ali želite brezplačno pošiljanje? Nato naročite še nekaj za prihodnje priložnosti. Darilna škatla je vedno lepo darilo. In potem imate brezplačno poštnino.

V darilni škatli razdelite račune in polnjenje. Lahko ga sami zložite v različne oblike in pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot. Naredite svoje darilo točno tako, kot želite. Na koncu pridete na zabavo z najboljšim darilom. Slavljenka dobi denar in imate najboljši vhod.Konfigurirajte svojo luksuzno darilno škatlo