Jó tudni

Köszönjük, hogy meglátogatta a Beautifulgiftbox.com oldalt. Fordító programot használtunk, hogy magyar nyelvű látogatóként elérhessük Önt. Ezért lehetséges, hogy nem minden mondatot fordítottak helyesen. A Beautifulgiftbox.com bejegyzett vállalat Hollandiában található (Kereskedelmi Kamara: 75941937).

Ha munkanapokon (hétfőtől péntekig) 12:00 óra előtt rendel, megrendelését ugyanazon a napon szállítják a DHL szállítási szolgáltatással. A Hollandián kívüli szállítási idő 2-4 munkanap. Van kérdésed? Ne habozzon kapcsolatba lépni velem a Lester@Beautifulgiftbox.com címen, és a lehető leghamarabb válaszolok. A legegyszerűbb módja annak, hogy a kérdést angolul (vagy hollandul) küldje el. Angolul is választ kap. Remélem, hogy ajándékát is értékesebbé tehetem az egyik díszdobozommal.

Lester van Egmond | Tulajdonos a Beautifulgiftbox.com oldalon

Esküvői ajándék fekete, fehér íjjal

Esküvői ajándék fekete, fehér íjjal

Nászajándék

Az esküvő mindig különleges alkalom, amikor esküvői ajándék mindig a helyén van. A barátod és a barátnőd férjhez megy? Szülei 30, 40, 50 vagy 60 évig voltak házasok? Vagy csak esküvői ajándékot keres unokaöccsnek, unokahúgnak, nagybácsinak vagy nagynéninek? Szórakoztató és eredeti esküvői ajándékokért látogasson el a Beautifulgiftbox.com oldalra. Eredeti eljegyzési vagy esküvői ajándékokat nehéz megtalálni. Mivel a legtöbben gyakran nem tudják, mi a szép és egyedi, csak kétségbeesésükből adnak pénzt esküvőre. Egy szép esküvői ajándék nem csak a megvásárolt ajándékról szól. Egy jó esküvői ajándék egyszerűen gyönyörűen van csomagolva. Első benyomás szerint az emberek gyakran már öntudatlanul formálták teljes képüket az emberekről vagy tárgyakról. Ez vonatkozik az esküvői ajándékokra is. Amikor férjhez megy, és a vendégek megérkeznek az esküvőre, a nászutas pár minden ajándékát becsomagolják. Ha az esküvői kívánság jól be van csomagolva, akkor a legszebb ajándékkal érkezik meg az alkalomra. Legyen az esküvő napja, vagy fa, ezüst vagy arany esküvő. Mindig stílusosan, jól csomagolt ajándékkal érkezik.

Valamilyen okból nem tud részt venni az esküvőn vagy a násznépen? Küldje el ajándékát közvetlenül a menyasszonyi ház otthonába. Az esküvői ajándékokat gyakran ingyenesen, postai úton juttatják el. Így mindig tudatja a menyasszonyi párral, hogy ezen a különleges esküvő napján rájuk gondol. A megfelelő ajándék mindenki számára megtalálható a Beautifulgiftbox.com oldalon. Nem szerepel az egyedi esküvői ajándékod? Ezután maga állítsa össze az esküvői ajándékát. Vagy csomagolja eredeti példányát egy luxus díszdobozba. Az esküvői ajándékdobozok különböző színekben kaphatók. A pénzt esküvői ajándékdobozba is be lehet csomagolni. Végül nem arról van szó, hogy mi az ajándékod, hanem arról, hogyan csomagolod. Mert ajándékra is érvényes: Az első benyomás, hogy csak egyszer készíted el.