Valitse lahjapakkaus
alla ja määritä


Hyvä tietää

Kiitos vierailustasi Beautifulgiftbox.com. Olemme käyttäneet käännösohjelmaa tavoittaaksemme sinut suomenkielisenä kävijänä. Siksi on mahdollista, että kaikkia lauseita ei ole käännetty oikein. Beautifulgiftbox.com on rekisteröity yritys ja sijaitsee Alankomaissa (kauppakamari: 75941937).

Jos teet tilauksen ennen arkipäivää klo 12.00 (maanantaista perjantaihin), tilauksesi lähetetään samana päivänä DHL-toimituspalvelun kanssa. Toimitusaika Alankomaiden ulkopuolella on 2-4 työpäivää. Onko sinulla kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä minuun osoitteeseen Lester@Beautifulgiftbox.com ja vastaan niin pian kuin mahdollista. Helpoin tapa on lähettää kysymyksesi englanniksi (tai hollanniksi). Saat vastauksen myös englanniksi. Toivon voivani tehdä lahjastasi myös arvokkaamman yhdellä lahjapakkauksellani.

Lester van Egmond | Omistaja osoitteessa Beautifulgiftbox.com

Lahjapakkauksen kulta punaisella jousella

Lahjapakkauksen kulta punaisella jousella

Lahjapakkaus vaaleansininen ja tummansininen nauha

Lahjapakkaus vaaleansininen ja tummansininen nauha

Musta lahjarasia, jossa on kultainen jousi

Musta lahjarasia, jossa on kultainen jousi


Mitkä ovat lahjapakkauksen toiminnot ja edut?

Lahjapakkauksia tarjotaan yhä enemmän kaupoissa ja Internetissä. Markkinoilla on kauniita, korkealaatuisia lahjapakkauksia. Ja silti valitsemme usein yksinkertaisen lahjapaketin. Mitkä ovat lahjapakkauksen toiminnot ja edut?

Mikä on lahjapakkaus?

Ennen kuin keskustelemme lahjapakkauksen ominaisuuksista ja eduista, meidän on ensin ymmärrettävä määritelmä. Cambridge Dictionary kuvaa sanaa "lahjapakkaus" seuraavasti: Koristeellinen laatikko lahjan asettamiseen.

Kuvaamme lahjapakkauksen määritelmää seuraavasti:

Lahjapakkaus on tukeva neliön muotoinen laatikko, johon lahja voidaan pakata. Toisin kuin käärepaperi, lahjapakkaus tarjoaa lahjalle voimaa ja suojaa. Lahjapakkauksen tarkoituksena on lisätä lahjan arvoa.

Käärepaperi tai lahjapakkaus?

Lahjapakkausta käytettiin alun perin kalliisiin lahjoihin. Valmistajien mukaan lahja on pakattu tyylikkäästi lahjapakkaukseen kuin käärepaperiin. He väittävät jopa, että lahjapakkauksessa on merkitystä lahjalle ja että se lisää lahjan arvoa.

Mihin voin käyttää lahjapakkausta?

Aikaisemmin lahjapakkausta käytettiin vain kalliisiin lahjoihin, mutta nyt lahjan hinta ei ole enää ratkaiseva. Lahjapakkausta käytetään kaikenlaisiin lahjoihin. Nykyään lahjapakkausta käytetään kalliisiin ja halpoihin lahjoihin. Ajattele esimerkiksi kukkia, koruja, käteisrahaa, suklaata tai nallekarhuja.

Miksi minun pitäisi ostaa lahjapaketti?

Lahjapakkauksen suurin etu on laatu. Yksi lahjapakkauksen perustoiminnoista on suojaaminen. Hyvällä pehmusteella varustettu lahjarasia suojaa lahjaa matkalla tärinältä, vuotamiselta, auringonvalolta ja kosteudelta. Monet valmistajat ottavat nämä suojausvaatimukset huomioon tuotantoprosessin alussa.

Lahjapakkauksia ostetaan lahjan arvon lisäämiseksi. Sen lisäksi, että lahjarasia on tyylikkäämpää kuin käärepaperi, lahjapakkaus tarjoaa lahjalle voimaa ja suojaa. Lahjapakkauksia käytetään melkein aina uudelleen ja ne ovat siten kestävämpiä kuin käärepaperi.

Mistä voin ostaa lahjapakkauksen?

Ylellisiä lahjapakkauksia myydään osoitteessa Beautifulgiftbox.com. Määritä lahjapakkauksesi ja valitse eri väreistä.


Lähteet
Cambridge Dictionary
Miksi lahjan pakkaaminen on yhtä tärkeää kuin itse lahja
Mitkä ovat lahjapakkauksen toiminnot ja edut?

Myös mielenkiintoinen
10 syytä, miksi lahjapakkaus on paras lahjapakkaus lahjaasi