Изберете кутията за подаръци
отдолу и конфигурирайте


Добре е да се знае

Благодарим ви, че посетихте Beautifulgiftbox.com. За да се свържем с вас като англоговорящ посетител, използвахме програма за превод. Следователно е възможно не всички изречения да бъдат правилно преведени. Beautifulgiftbox.com е регистрирана компания и се намира в Холандия (Търговска камара: 75941937).

Ако поръчате преди 12:00 ч. В работни дни (понеделник - петък), поръчката ви ще бъде изпратена същия ден с DHL служба за доставка. Срокът за доставка извън Холандия е 2-4 работни дни. Имате ли въпроси? Чувствайте се свободни да се свържете с мен на Lester@Beautifulgiftbox.com и аз ще отговоря възможно най-скоро. Най-лесният начин е да изпратите въпроса си на английски (или холандски). Ще получите отговор и на английски език. Надявам се да направя вашия подарък също по-ценен с една от моите кутии за подаръци.

Lester van Egmond | Собственик в Beautifulgiftbox.com

Подаръчна кутия розова с черен лък.

Подаръчна кутия розова с черен лък

Подаръчна кутия жълта с червена панделка.

Подаръчна кутия жълта с червена панделка

Подаръчна кутия бяла с бял лък.

Подаръчна кутия бяла с бял лък


Какви са функциите и предимствата на подаръчната кутия?

Подаръчните кутии се предлагат все по-често в магазините и в интернет. На пазара има красиви кутии за подаръци с високо качество. И все пак често все още избираме обикновена опаковка за подаръци. Какви са функциите и предимствата на подаръчната кутия?

Какво представлява кутията за подаръци?

Преди да обсъдим характеристиките и предимствата на подаръчната кутия, първо трябва да разберем определението. Думата „кутия за подаръци“ е описана от Кеймбриджския речник като: Декоративна кутия за поставяне на подарък.

Бихме описали определението за подаръчна кутия по следния начин:

Подаръчната кутия е здрава квадратна кутия, в която може да се опакова подарък. За разлика от опаковъчната хартия, подаръчната кутия осигурява здравина и защита на подаръка. Кутията за подарък има за цел да увеличи стойността на подаръка.

Опаковъчна хартия или кутия за подаръци?

Кутията за подаръци първоначално се използваше за скъпи подаръци. Според производителите подаръкът е опакован по-елегантно в подаръчна кутия, отколкото в опаковъчна хартия. Те дори твърдят, че подаръчната кутия е по-значима за подарък и че ще увеличи стойността на подаръка.

За какво мога да използвам подаръчна кутия?

В миналото кутията за подаръци се е използвала само за скъпи подаръци, но сега цената на подаръка вече не е определяща. Подаръчна кутия се използва за всички видове подаръци. Днес кутията за подаръци се използва за скъпи и евтини подаръци. Помислете например за цветя, бижута, пари в брой, шоколад или мечета.

Защо да купя подаръчна кутия?

Най-голямото предимство на подаръчната кутия е качеството. Една от основните функции на кутията за подарък е защитата. Подаръчна кутия с добра подплата предпазва подаръка по пътя срещу разклащане, изтичане, слънчева светлина и влага. Много производители вземат предвид тези изисквания за защита в началото на производствения процес.

Кутии за подаръци се купуват, за да се увеличи стойността на подаръка. В допълнение към факта, че кутията за подаръци е по-елегантна от опаковъчната хартия, кутията за подарък предлага здравина и защита на подаръка. Подаръчните кутии почти винаги се използват повторно и следователно са по-устойчиви от опаковъчната хартия.

Къде мога да купя подаръчна кутия?

Луксозните кутии за подаръци се продават на Beautifulgiftbox.com. Конфигурирайте вашата кутия за подаръци и изберете от различни цветове.


Източници
Cambridge Dictionary
Защо опаковането на подаръци е толкова важно, колкото самия подарък
Какви са функциите и предимствата на кутията за подаръци?

Също интересно
10 причини, поради които кутията за подаръци е най-доброто опаковане на подаръци за вашия подарък