Izberite darilno škatlo
spodaj in konfigurirajte

 

Configure

 Dobro je znati

Zahvaljujemo što ste posjetili Beautifulgiftbox.com. Da bismo vas dosegli kao posjetitelja koji govori hrvatski jezik, poslužili smo se prevoditeljskim programom. Stoga je moguće da nisu sve rečenice pravilno prevedene. Beautifulgiftbox.com je registrirana tvrtka sa sjedištem u Nizozemskoj (Trgovačka komora: 75941937).

Ako naručite prije 12:00 sati radnim danom (ponedjeljak - petak), vaša će narudžba biti isporučena isti dan s DHL dostavnom službom. Vrijeme isporuke izvan Nizozemske je 2-4 radna dana. Imate li pitanja? Slobodno me kontaktirajte na Lester@Beautifulgiftbox.com i odgovorit ću vam što je prije moguće. Najlakši način je poslati pitanje na engleskom (ili nizozemskom) jeziku. Dobit ćete odgovor i na engleskom jeziku. Nadam se da ću s jednom od mojih poklon kutija vaš dar učiniti i vrijednijim.

Lester van Egmond | Vlasnik na Beautifulgiftbox.comPudełko prezentowe białe z różową kokardką
Pudełko prezentowe w kolorze złotym z ciemnoniebieską wstążką
Pudełko prezentowe różowe z fioletową kokardką

Koje su funkcije i prednosti poklon kutije?

Poklon kutije se sve više nude u trgovinama i na internetu. Na tržištu su lijepe kutije za poklone visoke kvalitete. A opet i dalje često biramo jednostavan zamotaj. Koje su funkcije i prednosti poklon kutije?


Što je poklon kutija?

Prije rasprave o značajkama i prednostima poklon kutije, prvo moramo razumjeti definiciju. Riječ 'poklon kutija' u Cambridge Dictionaryu opisuje kao: ukrasna kutija za stavljanje poklona.

Definiciju darovne kutije opisali bismo na sljedeći način:

Poklon kutija je čvrsta četvrtasta kutija u koju se daruje. Za razliku od omotnog papira, poklon kutija daje snagu i zaštitu poklonu. Poklon kutija namijenjena je povećanju vrijednosti poklona.

Papir za umatanje ili poklon kutija?

Poklon kutija izvorno se koristila za skupe poklone. Prema proizvođačima, poklon se elegantnije pakira u poklon kutiju nego u papir za omatanje. Čak tvrde da je poklon kutija za dar značajnija i da će povećati vrijednost poklona.

Za što mogu koristiti poklon kutiju?

U prošlosti se poklon-kutija koristila samo za skupe poklone, ali sada cijena poklona više nije presudna. Poklon kutija koristi se za sve vrste poklona. Danas se poklon kutija koristi za skupe i jeftine poklone. Razmislite, primjerice, o cvijeću, nakitu, novcu, čokoladi ili medvjedićima.

Zašto bih trebao kupiti poklon kutiju?

Najveća prednost poklon kutije je kvaliteta. Jedna od osnovnih funkcija poklon kutije je zaštita. Poklon kutija s dobrom oblogom štiti poklon na putu od tresenja, curenja, sunčeve svjetlosti i vlage. Mnogi proizvođači uzimaju u obzir ove zahtjeve zaštite na početku proizvodnog procesa.

Darovne kutije kupuju se radi povećanja vrijednosti poklona. Osim što je poklon kutija elegantnija od omota za papir, poklon kutija daruje snagu i zaštitu. Poklon kutije se gotovo uvijek ponovno koriste i stoga su održivije od omotnog papira.

Gdje mogu kupiti poklon kutiju?


PARTNERS

Verpakking.nl
VerpakkingShop.nl
Braboverpakking.nl