Hyvä tietää

Kiitos vierailustasi Beautifulgiftbox.com. Olemme käyttäneet käännösohjelmaa tavoittaaksemme sinut suomenkielisenä kävijänä. Siksi on mahdollista, että kaikkia lauseita ei ole käännetty oikein. Beautifulgiftbox.com on rekisteröity yritys ja sijaitsee Alankomaissa (kauppakamari: 75941937).

Jos teet tilauksen ennen arkipäivää klo 12.00 (maanantaista perjantaihin), tilauksesi lähetetään samana päivänä DHL-toimituspalvelun kanssa. Toimitusaika Alankomaiden ulkopuolella on 2-4 työpäivää. Onko sinulla kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä minuun osoitteeseen Lester@Beautifulgiftbox.com ja vastaan niin pian kuin mahdollista. Helpoin tapa on lähettää kysymyksesi englanniksi (tai hollanniksi). Saat vastauksen myös englanniksi. Toivon voivani tehdä lahjastasi myös arvokkaamman yhdellä lahjapakkauksellani.

Lester van Egmond | Omistaja osoitteessa Beautifulgiftbox.com

Häälahja musta ja valkoinen rusetti

Häälahja musta ja valkoinen rusetti

Häälahja

Häät ovat aina erityinen tilaisuus, jossa häälahja on aina paikallaan. Menevätkö poikaystäväsi ja tyttöystäväsi naimisiin? Ovatko vanhempasi olleet naimisissa 30, 40, 50 tai 60 vuotta? Vai etsitkö vain häälahjaa veljenpoikalle, veljentytär, setä tai täti? Hauskoja ja omaperäisiä häälahjoja varten voit mennä osoitteeseen Beautifulgiftbox.com. Alkuperäisiä kihlasuhteita tai häälahjoja on vaikea löytää. Koska useimmat ihmiset eivät usein tiedä, mikä on mukavaa ja ainutlaatuista, he vain antavat rahaa häihin epätoivosta. Mukava häälahja ei ole vain ostamasi lahja. Hyvä häälahja on yksinkertaisesti kauniisti pakattu. Ensi vaikutelmasta ihmiset ovat usein jo muodostaneet koko kuvansa tiedostamatta ihmisistä tai esineistä. Tämä koskee myös häälahjoja. Kun menette naimisiin ja vieraat saapuvat häihin, kaikki morsiamenparin lahjat kääritään. Jos häätoive on pakattu hyvin, tulet tilaisuuteen kauneimmalla lahjalla. Olipa tämä hääpäivä tai puiset, hopea- tai kultahäät. Saavu aina tyylikkäästi hyvin pakatulla lahjalla.

Etkö voi jostain syystä osallistua hää- tai hääjuhliin? Lähetä lahjasi morsiamenpariskunnan kotiin. Häälahja toimitetaan usein maksutta postitse. Näin voit aina kertoa morsiamenpariskunnalle, että ajattelet heitä tänä erityisenä hääpäivänä. Oikea lahja löytyy kaikille osoitteesta Beautifulgiftbox.com. Eikö ainutkertainen häälahjasi ole luettelossa? Kokoa sitten häälahjasi itse. Tai pakkaa alkuperäiskappale ylelliseen lahjapakkaukseen. Häälahjapakkauksia on saatavana eri väreinä. Rahaa voidaan myös pakata häälahjaksi. Viime kädessä kyse ei ole siitä, mikä lahjasi on, vaan siitä, miten se pakataan. Koska myös lahja koskee: Ensimmäinen vaikutelma, teet sen vain kerran.