Hvad er en god måde at give penge i gave på?

Du kan give penge som en dejlig gave ved at pakke dem i en gaveæske. En gaveæske er officielt beregnet til emballering af alle slags gaver. Derfor er en gaveæske ideel til at give penge på en original måde.

Hvad er en god måde at give penge i gave på?

Du ved det. Du er inviteret til et bryllup, en fødselsdag eller en anden fest. Du modtager en dejlig invitation i postkassen med tid, dato og placering. I slutningen af brevet er gave tip: penge. I de fleste tilfælde er der et gavebord og en postkasse på den pågældende fest. Postkassen er derefter beregnet til at lægge alle konvolutter med penge i den. Dette er ofte en stor postkasse. Fødselsdagspigen håber at udfylde denne postkasse så meget som muligt.

I slutningen af festen tømmes postkassen, og gaverne på gavebordet føres hjem. Men antag at alle giver penge. Så modtager alles fødselsdagspige en konvolut med penge. Gavebordet forbliver tomt og ofte ved festfesten ikke engang, hvor meget han har modtaget fra hvem. Tid til en forandring.

Giv penge på en original måde

Forestil dig nu den anden situation: Du modtager den samme invitation til et bryllup, bryllup eller fødselsdag. Alle ankommer med en sådan kedelig konvolut. Men ikke dig. Du giver dine penge som en gave på en sjov, speciel og unik måde. Du gavepapir penge på en original måde. Du er den eneste, der kommer ind med en luksus gaveæske. Fordi ja, det betyder ikke noget, hvilken gave du giver. Det handler om det første indtryk af din gave. Du holder dig pænt til gave tip. Men når du kommer ind, overrasker du fødselsdagspigen. Han elsker at få noget andet end en konvolut. Du kommer virkelig ind med din gave. Alle ser på dig, fordi gave tip var penge, ikke?

Din gave er speciel og går ikke ind i den kedelige postkasse. Fordi det simpelthen ikke passer ind, og din gave er alt for smuk og original til det. Din gave placeres på gavebordet. Indsigt. Hvor alle kan se det.

Hvordan giver man penge i gave?

Her er et tip og en idé: på Beautifulgiftbox.com kan du sammensætte luksus gaveæsker i de farver, du ønsker. Du kan også vælge den type fyld, der passer bedst til din gave. Og vil du have gratis forsendelse? Bestil derefter et par mere til kommende lejligheder. En gaveæske er altid en dejlig gave. Og så har du gratis forsendelse.

I gaveæsken deler du regningerne og påfyldningen. Du kan folde det DIY i forskellige former og lade din kreativitet løbe frit. Lav din gave nøjagtigt, som du vil have den. I sidste ende ankommer du til festen med den bedste gave. Fødselsdagspigen får penge, og du har den bedste indgang.

Konfigurer din luksus gaveæske