Hva er en fin måte å gi penger i gave på?

Du kan gi penger som en fin gave ved å pakke dem i en gaveeske. En gaveeske er offisielt ment for innpakning av alle slags gaver. Derfor er en gaveeske ideell for å gi penger på en original måte.

Hva er en fin måte å gi penger i gave på?

Du vet det. Du er invitert til et bryllup, en bursdag eller en annen fest. Du vil motta en hyggelig invitasjon i postkassen med tid, dato og sted. På slutten av brevet er gavetipset: penger. I de fleste tilfeller er det et gavebord og en postkasse på den aktuelle festen. Postkassen er da ment å legge alle konvolutter med penger i den. Dette er ofte en stor postkasse. Bursdagsjenta håper å fylle denne postkassen så mye som mulig.

På slutten av festen tømmes postkassen og gavene på gavebordet tas med hjem. Men antar at alle gir penger. Så får alles bursdagsjente en konvolutt med penger. Gavebordet forblir tomt og ofte vet ikke festfesten engang hvor mye han har fått fra hvem. Tid for forandring.

Gi penger på en original måte

Tenk deg den andre situasjonen: Du får den samme invitasjonen til bryllup, bryllup eller bursdag. Alle kommer med en så kjedelig konvolutt. Men ikke deg. Du gir pengene dine i gave på en morsom, spesiell og unik måte. Du gavepapir penger på en original måte. Du er den eneste som kommer inn med en luksuriøs gaveeske. For ja, det spiller ingen rolle hvilken gave du gir. Det handler om førsteinntrykket av gaven din. Du holder deg pent til gavetipsen. Men når du kommer inn, overrasker du bursdagsjenta. Han elsker å få noe annet enn en konvolutt. Du kommer virkelig inn med gaven din. Alle ser på deg, fordi gave tipset var penger, ikke sant?

Gaven din er spesiell og går ikke inn i den kjedelige postkassen. Fordi den rett og slett ikke passer inn, og gaven din er altfor vakker og original til det. Gaven din blir plassert på gavebordet. I sikte. Der alle kan se det.

Hvordan gi penger i gave?

Her er et tips og en ide: på Beautifulgiftbox.com kan du sette sammen luksuriøse gaveesker i fargene du ønsker. Du kan også velge hvilken type fyll som passer best til gaven din. Og vil du ha gratis frakt? Bestill så noen flere til kommende anledninger. En gaveeske er alltid en fin gave. Og så har du gratis frakt.

I gaveesken deler du regningene og fyllingen. Du kan brette det DIY i forskjellige former og la kreativiteten løpe fritt. Lag gaven din akkurat slik du vil ha den. Til slutt kommer du til festen med den beste gaven. Bursdagsjenta får penger, og du har den beste inngangen.


Konfigurer din luksuriøse gaveeske