Καλό να ξέρω

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Beautifulgiftbox.com. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ως ελληνόφωνος επισκέπτης, χρησιμοποιήσαμε ένα πρόγραμμα μετάφρασης. Επομένως, είναι πιθανό ότι δεν μεταφράζονται σωστά όλες οι προτάσεις. Το Beautifulgiftbox.com είναι εγγεγραμμένη εταιρεία και βρίσκεται στις Κάτω Χώρες (Εμπορικό Επιμελητήριο: 75941937).

Εάν παραγγείλετε πριν από τις 12:00 τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή), η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια ημέρα με την υπηρεσία παράδοσης DHL. Ο χρόνος παράδοσης εκτός Ολλανδίας είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες. Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο Lester@Beautifulgiftbox.com και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατό. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να στείλετε την ερώτησή σας στα Αγγλικά (ή ολλανδικά). Θα λάβετε επίσης μια απάντηση στα Αγγλικά. Ελπίζω να κάνω το δώρο σας πιο πολύτιμο με ένα από τα κουτιά δώρων μου.

Lester van Egmond | Ιδιοκτήτης στο Beautifulgiftbox.com

Δώρο γέννησης ροζ με λευκό φιόγκο

Δώρο γέννησης ροζ με λευκό φιόγκο

Γέννηση σήμερα

Τι ωραία! Ένα μωρό γεννήθηκε. Hurray, ένα ωραίο δώρο είναι τώρα σε τάξη. Είναι αγόρι ή κορίτσι; Η εύρεση ενός ωραίου δώρου μητρότητας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Αποδείχθηκε ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να βρουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο μητρότητας για έναν φίλο και μια φίλη. Ως παππούς, γιαγιά, θείος, θεία, ανιψιός ή ανιψιά θέλετε ακόμα να αγοράσετε ένα ωραίο δώρο μητρότητας για το πρώτο παιδί. Ή φτάστε με ένα πρωτότυπο δώρο για κοινωνία, βάπτιση ή ντους μωρών. Και όταν βρείτε το σωστό δώρο, είναι ωραίο εάν είναι επίσης προσιτό.

Υπάρχουν ειδικά δώρα μητρότητας για διαφορετικές στιγμές. Στην πρώτη περίπτωση, ψάχνετε ένα δώρο για φίλους που μόλις έμειναν έγκυες. Αυτά ονομάζονται επίσης «δώρα εγκύου». Ή μήπως οι μελλοντικοί γονείς εξακολουθούν να είναι έγκυοι και σχεδόν οφείλονται; Η εγκυμοσύνη είναι πολύ όμορφη. Αλλά αυτό μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπιστεί πολύ διαφορετικά. Μερικοί μελλοντικοί γονείς βιώνουν μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και γνωρίζουν ότι μια δύσκολη παράδοση είναι επικείμενη. Τότε θα θέλατε να τους ενθαρρύνετε. Ένα ωραίο δώρο μπορεί να φωτίσει τα πράγματα πάρα πολύ.

Μια άλλη στιγμή είναι όταν οι νέοι γονείς μόλις γέννησαν το νεογέννητο παιδί τους. Αυτή τη στιγμή η πιο δύσκολη περίοδος έχει τελειώσει και ο πατέρας, η μητέρα και το παιδί πρέπει να ανακάμψουν από την προηγούμενη περίοδο. Για να τα υποστηρίξουν, συχνά αναζητούν δώρα μητρότητας και διασκέδασης. Ένα δώρο ή δώρο παρέχει πάντα υποστήριξη και συμπόνια. Εξατομικευμένα δώρα μητρότητας από ξύλο με το όνομα του παιδιού έχουν μεγάλη ζήτηση. Αυτό θεωρείται διασκεδαστικό και πρωτότυπο, αλλά συχνά λειτουργεί διαφορετικά. Ακριβώς όπως οι άνθρωποι που βλέπουν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά, ένα δώρο αφορά την πρώτη εντύπωση. Η πρώτη εντύπωση καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τι θα σκεφτεί ο παραλήπτης για το δώρο σας. Δεν έχει σημασία αν το δώρο μητρότητας σας είναι μεγάλο, μικρό, ακριβό ή σε καλή τιμή. Όσο το δώρο μητρότητας σας έχει αρχικά συσκευαστεί.

Στο Beautifulgiftbox.com θα βρείτε ωραία δώρα μητρότητας και πακέτα μητρότητας που είναι προσιτά. Με τα δώρα μας, έχετε πάντα μια καλή εντύπωση σε κοινωνίες, βαπτίσεις, ντους μωρών και πάρτι μητρότητας. Δεν υπάρχει το σωστό δώρο μητρότητας για εσάς ως παππούς, γιαγιά, θείος ή θεία, ανιψιός, ανιψιά, κουνιάδα ή νύφη; Στη συνέχεια, βάλτε μαζί σας ένα δώρο μητρότητας. Μπορείτε επίσης να στείλετε τα δώρα μητρότητας απευθείας στη διεύθυνση του αγοριού ή του κοριτσιού γενεθλίων. Θα στείλουμε το δώρο σας απευθείας στο σπίτι τους την ίδια μέρα με ταχυδρομείο από την Ολλανδία. Γιατί είτε είσαι ο αδελφός, η αδερφή, ο ξάδελφος ή η ανιψιά σου. Είναι πάντα ωραίο να φτάσετε στο πάρτι με ένα ωραίο δώρο γέννησης. Επειδή επίσης για ένα δώρο μητρότητας ισχύουν τα εξής: Η πρώτη εντύπωση, το κάνετε μόνο μία φορά.