Wat is een leuke manier om geld cadeau te geven?

Geld kan je op een leuke manier cadeau geven door het te verpakken in een cadeaubox. Een cadeaubox is officieel bedoeld om allerlei soorten cadeaus in te verpakken. Daarom is een cadeaubox uitermate geschikt om geld op een originele manier cadeau te geven.

Wat een leuk en origineel idee is om geld cadeau te geven

Je kent dat wel. Je bent uitgenodigd voor een bruiloft, een verjaardag of een ander feestje. Je krijgt een mooie uitnodiging in de brievenbus met de tijd, datum en locatie. Aan het einde van de brief staat de cadeautip: geld. In de meeste gevallen staat er op het betreffende feest een cadeautafel en een brievenbus. De brievenbus is dan bedoeld om alle enveloppen met geld in te stoppen. Dit is vaak een grote brievenbus. Het feestvarken hoopt deze brievenbus zo vol mogelijk te krijgen.

Aan het einde van het feest wordt de brievenbus geleegd en de cadeautjes op de cadeautafel mee naar huis genomen. Maar stel nou dat iedereen geld geeft. Dan krijgt het feestvarken van iedereen een enveloppe met geld. De cadeautafel blijft leeg en vaak weet het feestvierder niet eens hoeveel hij van wie heeft ontvangen. Tijd voor verandering.

Geef geld cadeau op een originele manier

Stel je nu de tweede situatie voor: Je krijgt zo'n zelfde uitnodiging voor een huwelijk, bruiloft of verjaardag. Iedereen komt met zo'n saaie enveloppe aan. Maar jij niet. Jij geeft je geld cadeau op een leuke, speciale en unieke manier. Jij verpakt geld cadeau op een originele manier. Jij komt als enige binnen met een luxe cadeaubox. Want ja, het maakt niet uit welk cadeau je geeft. Het gaat om de eerste indruk van je cadeau. Jij houdt je netjes aan de cadeautip. Maar als jij binnenkomt verras je het feestvarken. Hij vindt het geweldig om eens iets anders te krijgen dan een enveloppe. Jij komt écht binnen met jouw cadeau. Iedereen kijkt naar je, want de cadeautip was toch geld?

Jouw cadeau is bijzonder en gaat niet die saaie brievenbus in. Want daar past hij simpelweg niet in en daar is jouw cadeau veel te mooi en origineel voor. Jouw cadeau komt op de cadeautafel. In het zicht. Waar iedereen hem kan zien.

Hoe geef je geld cadeau?

Hier volgt een tip en een idee: op Beautifulgiftbox.com kan je luxe cadeauboxen samenstellen in de kleuren die jij wilt. Ook kan je het soort vulling kiezen die het beste bij jouw cadeau past. En wil je gratis verzendkosten? Bestel er dan gelijk een paar meer voor komende gelegenheden. Een cadeaubox is altijd een leuk cadeau. En dan heb jij gratis verzending.

In de cadeaubox verdeel je het briefgeld en de vulling. Je kan het DIY vouwen in verschillende vormen en je laat je creativiteit de vrije loop. Maak jouw cadeau precies hij jij dat wilt. Uiteindelijk kom jij met het mooiste cadeau binnen op het feest. Het feestvarken krijgt geld en jij hebt de beste entree.


Stel jouw luxe cadeaubox samen