Vad är ett trevligt sätt att ge pengar i gåva?

Du kan ge pengar som en fin gåva genom att packa dem i en presentförpackning. En presentask är officiellt avsedd för förpackning av alla slags presenter. Det är därför en presentask är perfekt för att ge pengar på ett originellt sätt.

Vad är ett trevligt sätt att ge pengar i gåva?

Du vet det. Du är inbjuden till bröllop, födelsedag eller annan fest. Du får en trevlig inbjudan i brevlådan med tid, datum och plats. I slutet av brevet är presenttipset: pengar. I de flesta fall finns det ett presentbord och en brevlåda på festen i fråga. Brevlådan är sedan avsedd att lägga alla kuvert med pengar i den. Detta är ofta en stor brevlåda. Födelsedagsflickan hoppas kunna fylla denna brevlåda så mycket som möjligt.

I slutet av festen töms brevlådan och presenterna på presentbordet tas hem. Men antar att alla ger pengar. Sedan får allas födelsedagsflicka ett kuvert med pengar. Presentbordet förblir tomt och ofta vet festfesten inte ens hur mycket han har fått från vem. Dags för förändring.

Ge pengar på ett originellt sätt

Föreställ dig nu den andra situationen: Du får samma inbjudan till bröllop, bröllop eller födelsedag. Var och en anländer med ett så tråkigt kuvert. Men inte du. Du ger dina pengar som en gåva på ett roligt, speciellt och unikt sätt. Du presenterar pengar på ett originellt sätt. Du är den enda som kommer in med en lyxig presentförpackning. För ja, det spelar ingen roll vilken gåva du ger. Det handlar om första intrycket av din gåva. Du håller dig snyggt vid presenttipset. Men när du kommer in överraskar du födelsedagsflickan. Han älskar att få något annat än ett kuvert. Du kommer verkligen in med din gåva. Alla tittar på dig, eftersom presenttipsen var pengar, eller hur?

Din gåva är speciell och går inte in i den tråkiga brevlådan. Eftersom det helt enkelt inte passar in och din gåva är alldeles för vacker och original för det. Din gåva placeras på presentbordet. I sikte. Där alla kan se det.

Hur ger man pengar i present?

Här är ett tips och en idé: på Beautifulgiftbox.com kan du sätta ihop lyxiga presentförpackningar i de färger du vill ha. Du kan också välja vilken typ av fyllning som bäst passar din gåva. Och vill du ha gratis frakt? Beställ sedan några till för kommande tillfällen. En presentask är alltid en fin present. Och sedan har du gratis frakt.

I presentförpackningen delar du räkningarna och fyllningen. Du kan fälla det DIY i olika former och låta din kreativitet gå fritt. Gör din gåva exakt hur du vill ha den. I slutändan anländer du till festen med den bästa gåvan. Födelsedagsflickan får pengar och du har den bästa entrén.


Konfigurera din lyxiga presentförpackning