Godt at vide

Tak fordi du besøgte Beautifulgiftbox.com. For at nå dig som en dansk-talende besøgende har vi brugt et oversættelsesprogram. Derfor er det muligt, at ikke alle sætninger er korrekt oversat. Beautifulgiftbox.com er et registreret firma og beliggende i Holland (Handelskammer: 75941937).

Hvis du bestiller inden kl. 12 på hverdage (mandag - fredag), sendes din ordre samme dag med DHL-leveringstjeneste. Leveringstiden uden for Holland er 2-4 arbejdsdage. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte mig på Lester@Beautifulgiftbox.com, så svarer jeg hurtigst muligt. Den nemmeste måde er at sende dit spørgsmål på engelsk (eller hollandsk). Du vil også modtage et svar på engelsk. Jeg håber, jeg kan gøre din gave også mere værdifuld med en af mine gaveæsker.

Lester van Egmond | Ejer hos Beautifulgiftbox.com

Fødselsgave lyserød med hvid sløjfe

Fødselsgave lyserød med hvid sløjfe

Fødselsdag til stede

Hvor fint! En baby blev født. Hurra, en dejlig gave er nu i orden. Er det en dreng eller en pige? At finde en dejlig barselsgave er ikke altid en let opgave. Det har vist sig, at mange mennesker har svært ved at finde en unik og original barselsgave til en kæreste og kæreste. Som bedstefar, bedstemor, onkel, tante, nevø eller niece, vil du stadig købe en dejlig barselsgave til det første barn. Eller ankom med en original gave til kommunion, dåb eller baby shower. Og når du har fundet den rigtige gave, er det rart, hvis det også er overkommeligt.

Der er specielle barselsgaver til forskellige øjeblikke. I det tidligste tilfælde leder du efter en gave til venner, der lige er blevet gravid. Disse kaldes også 'hurra gravide gaver'. Eller er de fremtidige forældre stadig gravide og næsten forfaldne? Graviditet er meget smuk. Men dette kan nogle gange opleves meget forskelligt. Nogle fremtidige forældre oplever en meget vanskelig graviditet og ved, at en vanskelig fødsel er nært forestående. Så vil du gerne opmuntre dem. En dejlig gave kan gøre tingene lysere op enormt.

Et andet øjeblik er, når de nye forældre lige har født deres nyfødte barn. I dette øjeblik er den sværeste periode forbi, og faren, moren og barnet er nødt til at komme sig fra den forløbne periode. For at støtte dem leder de ofte efter hofte og sjove barselsgaver. En gave eller gave giver altid støtte og medfølelse. Personlige barselsgaver i træ med barnets navn er meget efterspurgte. Dette ses som sjovt og originalt, men det fungerer ofte anderledes. Ligesom mennesker, der ser hinanden for første gang, handler en gave om det første indtryk. Første indtryk bestemmer stort set, hvad modtageren vil tænke på din gave. Det betyder ikke noget, om din barselsgave er stor, lille, dyr eller til en god pris. Så længe din barselsgave som oprindeligt pakket.

På Beautifulgiftbox.com finder du gode barselsgaver og barselspakker, der er overkommelige. Med vores gaver giver du altid et godt indtryk ved nattverd, dåb, babybrusebad og barselsfester. Er den rigtige barselsgave ikke der for dig som bedstefar, bedstemor, onkel eller tante, nevø, niece, svoger eller svigerinde? Sæt derefter selv en barselsgave. Du kan også sende barselsgaver direkte til fødselsdagsdrengens eller -pigens adresse. Vi sender din gave direkte til deres hjem samme dag med post fra Holland. For uanset om du er bror, søster, fætter eller niece. Det er altid rart at ankomme til festen med en dejlig fødselsgave. Fordi også for en barselsgave gælder følgende: Det første indtryk, du laver det kun en gang.