Ποιος είναι ένας καλός τρόπος για να δώσετε χρήματα ως δώρο;

Μπορείτε να δώσετε χρήματα ως ωραίο δώρο συσκευάζοντάς τα σε ένα κουτί δώρου. Ένα κουτί δώρου προορίζεται επίσημα για τη συσκευασία όλων των ειδών δώρων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα κουτί δώρου είναι ιδανικό για να δώσει χρήματα με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ποιος είναι ένας καλός τρόπος για να δώσετε χρήματα ως δώρο;

Ξέρεις ότι. Έχετε προσκληθεί σε γάμο, γενέθλια ή άλλο πάρτι. Θα λάβετε μια ωραία πρόσκληση στο γραμματοκιβώτιο με την ώρα, την ημερομηνία και την τοποθεσία. Στο τέλος της επιστολής υπάρχει η συμβουλή δώρου: χρήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχει ένα τραπέζι δώρων και ένα γραμματοκιβώτιο στο εν λόγω πάρτι. Στη συνέχεια, το γραμματοκιβώτιο προορίζεται να βάλει όλους τους φακέλους με χρήματα σε αυτό. Αυτό είναι συχνά ένα μεγάλο γραμματοκιβώτιο. Το κορίτσι γενεθλίων ελπίζει να γεμίσει αυτό το γραμματοκιβώτιο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στο τέλος του πάρτι, το γραμματοκιβώτιο αδειάζεται και τα δώρα στο τραπέζι δώρων μεταφέρονται στο σπίτι. Αλλά ας υποθέσουμε ότι ο καθένας δίνει χρήματα. Στη συνέχεια, το κορίτσι γενεθλίων όλων λαμβάνει έναν φάκελο με χρήματα. Ο πίνακας δώρων παραμένει άδειος και συχνά ο εορταστής του πάρτι δεν γνωρίζει καν πόσα έχει λάβει από ποιον. Ωρα για αλλαγή.

Δώστε χρήματα με έναν πρωτότυπο τρόπο

Τώρα φανταστείτε τη δεύτερη κατάσταση: Λαμβάνετε την ίδια πρόσκληση για γάμο, γάμο ή γενέθλια. Ο καθένας φτάνει με έναν τόσο βαρετό φάκελο. Αλλά όχι εσύ. Δίνεις τα χρήματά σου ως δώρο με έναν διασκεδαστικό, ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο. Εσείς δώρο τυλίξτε χρήματα με έναν πρωτότυπο τρόπο. Είστε ο μόνος που έρχεται με μια πολυτελή συσκευασία δώρου. Γιατί ναι, δεν έχει σημασία ποιο δώρο δίνεις. Πρόκειται για την πρώτη εντύπωση του δώρου σας. Κολλάτε τακτοποιημένα στην άκρη του δώρου. Αλλά όταν έρχεσαι έκπληξη το κορίτσι γενεθλίων. Του αρέσει να παίρνει κάτι άλλο εκτός από έναν φάκελο. Πραγματικά μπαίνετε με το δώρο σας. Όλοι σας κοιτάζουν, γιατί η συμβουλή δώρου ήταν χρήματα, σωστά;

Το δώρο σας είναι ξεχωριστό και δεν μπαίνει σε αυτό το βαρετό γραμματοκιβώτιο. Επειδή απλά δεν ταιριάζει και το δώρο σας είναι πολύ όμορφο και πρωτότυπο για αυτό. Το δώρο σας θα τοποθετηθεί στο τραπέζι δώρων. Όπου όλοι μπορούν να το δουν.

Πώς να δώσετε χρήματα ως δώρο;

Εδώ είναι μια συμβουλή και μια ιδέα: στο Beautifulgiftbox.com μπορείτε να συνδυάσετε πολυτελή κουτιά δώρων στα χρώματα που θέλετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τύπο πλήρωσης που ταιριάζει καλύτερα στο δώρο σας. Και θέλετε δωρεάν αποστολή; Στη συνέχεια, παραγγείλετε μερικά ακόμη για επερχόμενες περιπτώσεις. Ένα κουτί δώρου είναι πάντα ένα ωραίο δώρο. Και μετά έχετε δωρεάν αποστολή.

Στο κιβώτιο δώρων, διαιρείτε τους λογαριασμούς και τα γεμίσματα. Μπορείτε να το διπλώσετε σε διαφορετικά σχήματα και να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη. Κάντε το δώρο σας ακριβώς όπως το θέλετε. Τελικά, φτάνετε στο πάρτι με το καλύτερο δώρο. Το κορίτσι γενεθλίων παίρνει χρήματα και έχετε την καλύτερη είσοδο.


Διαμορφώστε το πολυτελές κιβώτιο δώρων σας