Καλό να ξέρω

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Beautifulgiftbox.com. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ως ελληνόφωνος επισκέπτης, χρησιμοποιήσαμε ένα πρόγραμμα μετάφρασης. Επομένως, είναι πιθανό ότι δεν μεταφράζονται σωστά όλες οι προτάσεις. Το Beautifulgiftbox.com είναι εγγεγραμμένη εταιρεία και βρίσκεται στις Κάτω Χώρες (Εμπορικό Επιμελητήριο: 75941937).

Εάν παραγγείλετε πριν από τις 12:00 τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή), η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια ημέρα με την υπηρεσία παράδοσης DHL. Ο χρόνος παράδοσης εκτός Ολλανδίας είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες. Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο Lester@Beautifulgiftbox.com και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατό. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να στείλετε την ερώτησή σας στα Αγγλικά (ή ολλανδικά). Θα λάβετε επίσης μια απάντηση στα Αγγλικά. Ελπίζω να κάνω το δώρο σας πιο πολύτιμο με ένα από τα κουτιά δώρων μου.

Lester van Egmond | Ιδιοκτήτης στο Beautifulgiftbox.com

Δώρο γενεθλίων κίτρινο με κόκκινο τόξο
Δώρο γενεθλίων κίτρινο με κόκκινο τόξο

Δώρο γενεθλίων

Ψάχνετε για ένα αυθεντικό δώρο γενεθλίων για το φίλο ή τη φίλη σας; Ή μήπως είναι τα γενέθλια κάποιου άλλου που αγαπάς πάρα πολύ; Η εύρεση ενός μοναδικού δώρου γενεθλίων δεν είναι πάντα εύκολη. Τείνουμε να αγοράζουμε πάντα το ίδιο είδος δώρου. Σκεφτείτε κοσμήματα για γυναίκες, τελετουργικά για άντρες και παιχνίδια για παιδιά. Θέλετε πραγματικά ένα διαφορετικό δώρο γενεθλίων και το συσκευάσατε με τον καλύτερο τρόπο; Εδώ θα βρείτε υπέροχα δώρα γενεθλίων για όποιον θέλει να σας εκπλήξει με πρωτότυπο τρόπο. Είναι ο φίλος, η φίλη, ο πατέρας, η μητέρα ή το παιδί σας; Ή ψάχνετε απλώς για υπέροχες συμβουλές και ιδέες για τα γενέθλιά σας; Τότε ρίξτε μια ματιά στο Beautfifulgiftbox.com. Δεν πουλάμε μεμονωμένα κουτιά δώρων. Έχουμε επίσης διαμορφώσει πλήρη δώρα για αυτόν και αυτήν. Εδώ θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες ως τέλεια έκπληξη για αγόρια και κορίτσια. Μοναδικά δώρα για να εκπλήξετε τη γυναίκα ή τον καλύτερο φίλο σας με έναν πρωτότυπο τρόπο. Επειδή μπορείτε επίσης να βρείτε τρελά δώρα γενεθλίων με χιούμορ. Εάν έχετε διαμορφώσει ένα δώρο πριν από τις 12:00 π.μ., θα το στείλουμε την ίδια μέρα από την Ολλανδία. Στέλνουμε τα πακέτα μας κάθε εργάσιμη ημέρα, οπότε ακόμη και δημιουργικά δώρα γενεθλίων της τελευταίας στιγμής θα παραδοθούν σε λίγες μέρες. Θα θέλατε να παραδώσετε ένα δώρο γενεθλίων στον φίλο σας ταχυδρομικώς; Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Εισαγάγετε τη διεύθυνση του αγοριού ή του κοριτσιού γενεθλίων και θα λάβει το δώρο του ταχυδρομικά την επόμενη μέρα. Μπορούμε ακόμη και να στείλουμε το δώρο σας στο εξωτερικό! Επιλέξτε το καλύτερο δώρο για κάθε γενέθλια. Όχι μόνο για άνδρες και γυναίκες που έχουν γίνει Αβραάμ ή Σάρα, αλλά και καθώς πλησιάζετε 30 χρόνια, 40 χρόνια, 50 χρόνια ή 60 χρόνια. Έχουμε το τέλειο δώρο για κάθε ηλικία. Και το δώρο γενεθλίων σας δεν αναφέρεται; Στη συνέχεια, διαμορφώστε το πολυτελές κουτί δώρου σας. Επιλέξτε από διαφορετικά χρώματα, γεμίσματα και δώρα. Με αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα το τέλειο δώρο γενεθλίων για όλους τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά. Επειδή ας το παραδεχτούμε. Θέλετε επίσης να φτάσετε με ένα ωραίο δώρο στα γενέθλιά σας, έτσι δεν είναι;