Καλό να ξέρω

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Beautifulgiftbox.com. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ως ελληνόφωνος επισκέπτης, χρησιμοποιήσαμε ένα πρόγραμμα μετάφρασης. Επομένως, είναι πιθανό ότι δεν μεταφράζονται σωστά όλες οι προτάσεις. Το Beautifulgiftbox.com είναι εγγεγραμμένη εταιρεία και βρίσκεται στις Κάτω Χώρες (Εμπορικό Επιμελητήριο: 75941937).

Εάν παραγγείλετε πριν από τις 12:00 τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή), η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια ημέρα με την υπηρεσία παράδοσης DHL. Ο χρόνος παράδοσης εκτός Ολλανδίας είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες. Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο Lester@Beautifulgiftbox.com και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατό. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να στείλετε την ερώτησή σας στα Αγγλικά (ή ολλανδικά). Θα λάβετε επίσης μια απάντηση στα Αγγλικά. Ελπίζω να κάνω το δώρο σας πιο πολύτιμο με ένα από τα κουτιά δώρων μου.

Lester van Egmond | Ιδιοκτήτης στο Beautifulgiftbox.com

Γαμήλιο δώρο μαύρο με λευκό φιόγκο

Γαμήλιο δώρο μαύρο με λευκό φιόγκο

Δώρο γάμου

Ο γάμος είναι πάντα μια ειδική περίσταση όπου ένα γαμήλιο δώρο είναι πάντα στη θέση του. Παντρεύεται ο φίλος και η φίλη σας; Οι γονείς σας είναι παντρεμένοι για 30 χρόνια, 40 χρόνια, 50 χρόνια ή 60 χρόνια; Ή ψάχνετε απλώς ένα γαμήλιο δώρο για έναν ανιψιό, μια ανιψιά, έναν θείο ή μια θεία; Για διασκέδαση και πρωτότυπα γαμήλια δώρα, μπορείτε να μεταβείτε στο Beautifulgiftbox.com. Τα πρωτότυπα δώρα αρραβώνων ή γάμου είναι δύσκολο να βρεθούν. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά δεν ξέρουν τι είναι ωραίο και μοναδικό, απλώς δίνουν χρήματα για έναν γάμο από απόγνωση. Ένα ωραίο γαμήλιο δώρο δεν αφορά μόνο το δώρο που αγοράζετε. Ένα καλό γαμήλιο δώρο είναι απλά όμορφα συσκευασμένο. Στην πρώτη εντύπωση, οι άνθρωποι συχνά έχουν ήδη σχηματίσει ολόκληρη την εικόνα τους ασυνείδητα για ανθρώπους ή αντικείμενα. Αυτό ισχύει επίσης για ένα γαμήλιο δώρο. Όταν παντρευτείτε και οι καλεσμένοι φτάσουν στο γάμο, όλα τα δώρα για το νυφικό ζευγάρι τυλίγονται. Εάν η γαμήλια επιθυμία είναι καλά συσκευασμένη, θα φτάσετε στην περίσταση με το πιο όμορφο δώρο. Είτε πρόκειται για την ημέρα του γάμου είτε για έναν ξύλινο, ασημί ή χρυσό γάμο Φτάνετε πάντα με στυλ με ένα καλά συσκευασμένο δώρο.

Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το γάμο ή το γαμήλιο πάρτι για κάποιο λόγο; Στείλτε το δώρο σας απευθείας στο σπίτι του νυφικού ζευγαριού. Ένα γαμήλιο δώρο παραδίδεται συχνά δωρεάν μέσω ταχυδρομείου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πάντα να ενημερώσετε το νυφικό ζευγάρι ότι το σκέφτεστε σε αυτήν την ειδική ημέρα γάμου. Το σωστό δώρο μπορεί να βρεθεί για όλους στο Beautifulgiftbox.com. Δεν αναφέρεται το μοναδικό γαμήλιο δώρο σας; Στη συνέχεια, βάλτε μαζί σας το γαμήλιο δώρο σας. Ή συσκευάστε το πρωτότυπο σε πολυτελή συσκευασία δώρου Τα κουτιά δώρων γάμου διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Τα χρήματα μπορούν επίσης να συσκευαστούν σε ένα κουτί δώρου για έναν γάμο. Τελικά, δεν πρόκειται για το δώρο σας, αλλά για το πώς το συσκευάζετε. Επειδή ισχύει και για ένα δώρο: Η πρώτη εντύπωση, το κάνετε μόνο μία φορά.