Dobro je vedeti

Zahvaljujemo se vam za obisk Beautifulgiftbox.com. Da bi vas dosegli kot slovensko govorečega obiskovalca, smo uporabili prevajalski program. Zato je možno, da niso vsi stavki pravilno prevedeni. Beautifulgiftbox.com je registrirano podjetje s sedežem na Nizozemskem (gospodarska zbornica: 75941937).

Če naročite pred 12. uro z delovnimi dnevi (ponedeljek - petek), bo vaše naročilo odposlano še isti dan z dostavno službo DHL. Čas dostave izven Nizozemske je 2-4 delovne dni. Imate vprašanja? Vas prosimo, da me kontaktirate na Lester@Beautifulgiftbox.com in odgovoril vam bom v najkrajšem možnem času. Najlažji način je, da svoje vprašanje pošljete v angleščini (ali nizozemščini). Odgovor boste prejeli tudi v angleščini. Upam, da bom vaše darilo z eno od svojih darilnih škatel tudi bolj dragoceno.

Lester van Egmond | Lastnik na Beautifulgiftbox.com

Darilo za rojstni dan rumeno z rdečo pentljo
Darilo za rojstni dan rumeno z rdečo pentljo

Darilo za rojstni dan

Iščete originalno darilo za rojstni dan za svojega fanta ali punco? Ali pa imaš za rojstni dan nekoga drugega zelo rad? Iskanje unikatnega darila za rojstni dan ni vedno enostavno. Običajno kupujemo enako darilo. Pomislite na nakit za ženske, rituale za moške in igrače za otroke. Si res želite drugačno darilo za rojstni dan in ga zapakirali na najboljši način? Tu boste našli izvrstna darila za rojstni dan za vse, ki vas želijo izvirno presenetiti. Je to vaš fant, dekle, oče, mati ali otrok? Ali pa samo iščete odlične nasvete in ideje za rojstnodnevno darilo? Nato si oglejte Beautfifulgiftbox.com. Ne prodajamo samo posameznih darilnih škatel. Zanj in zanj smo konfigurirali tudi popolna darila. Tu boste našli izvirne ideje kot popolno presenečenje za fante in deklice. Unikatna darila, s katerimi boste na izviren način presenetili svojo ženo ali najboljšega prijatelja. Ker tukaj lahko najdete tudi nora rojstnodnevna darila s humorjem. Če ste darilo konfigurirali pred 12:00, ga bomo isti dan poslali z Nizozemske. Pakete pošiljamo vsak delovni dan, tako da bodo tudi kreativna darila za rojstni dan v zadnjem trenutku dostavljena v nekaj dneh. Bi radi, da vam rojstno darilo dostavijo prijatelju po pošti? To ni problem. Vnesite naslov slavljenca ali slavljenke in darilo bo naslednji dan prejel po pošti. Vaše darilo lahko pošljemo celo v tujino! Izberite najboljše darilo za vsak rojstni dan. Ne samo za moške in ženske, ki so postali Abraham ali Sarah, ampak tudi s približevanjem 30 let, 40 let, 50 let ali 60 let. Imamo popolno darilo za vsako starost. In ali vaše darilo za rojstni dan ni na seznamu? Nato konfigurirajte svojo luksuzno darilno škatlo. Izbirajte med različnimi barvami, polnili in darili. Tako imate vedno popolno darilo za rojstni dan za vse moške, ženske in otroke. Ker se sprijaznimo. Tudi na rojstni dan želite prispeti z lepim darilom, kajne?