Dobro je vedeti

Zahvaljujemo se vam za obisk Beautifulgiftbox.com. Da bi vas dosegli kot slovensko govorečega obiskovalca, smo uporabili prevajalski program. Zato je možno, da niso vsi stavki pravilno prevedeni. Beautifulgiftbox.com je registrirano podjetje s sedežem na Nizozemskem (gospodarska zbornica: 75941937).

Če naročite pred 12. uro z delovnimi dnevi (ponedeljek - petek), bo vaše naročilo odposlano še isti dan z dostavno službo DHL. Čas dostave izven Nizozemske je 2-4 delovne dni. Imate vprašanja? Vas prosimo, da me kontaktirate na Lester@Beautifulgiftbox.com in odgovoril vam bom v najkrajšem možnem času. Najlažji način je, da svoje vprašanje pošljete v angleščini (ali nizozemščini). Odgovor boste prejeli tudi v angleščini. Upam, da bom vaše darilo z eno od svojih darilnih škatel tudi bolj dragoceno.

Lester van Egmond | Lastnik na Beautifulgiftbox.com

Rojstno darilo roza z belim lokom

Rojstno darilo roza z belim lokom

Darilo ob rojstvu

Kako lepo! Rodil se je otrok. Hura, lepo darilo je zdaj v redu. Je to fant ali deklica? Iskanje lepega porodniškega darila ni vedno lahka naloga. Izkazalo se je, da marsikdo težko najde unikatno in izvirno materinsko darilo za fanta in punco. Kot dedek, babica, stric, teta, nečak ali nečakinja si še vedno želite kupiti lepo materinsko darilo za prvega otroka. Ali pa prispejte z originalnim darilom za obhajilo, krst ali otroško prho. In ko ste našli pravo darilo, je lepo, če je tudi cenovno ugodno.

Obstajajo posebna materinska darila za različne trenutke. V prvem primeru iščete darilo za prijatelje, ki so ravno zanosili. Temu pravimo tudi "hura noseča darila". Ali pa so prihodnji starši še vedno noseči in skorajda že na vrsti? Nosečnost je zelo lepa. Toda to je včasih mogoče izkusiti zelo različno. Nekateri bodoči starši doživljajo zelo težko nosečnost in vedo, da je težaven porod nujno. Potem bi jih radi spodbudili. Lepo darilo lahko izjemno popestri stvari.

Drugi trenutek je, ko so novopečeni starši ravnokar rodili svojega novorojenega otroka. V tem trenutku je najtežje obdobje končano in oče, mati in otrok si morajo opomoči od preteklega obdobja. Da bi jih podprli, pogosto iščejo hip in zabavna porodniška darila. Sedanjost ali sedanjost vedno nudi oporo in sočutje. V velikem povpraševanju so osebna darila za materinstvo iz lesa z imenom otroka. To velja za zabavno in izvirno, vendar pogosto deluje drugače. Tako kot ljudje, ki se vidijo prvič, je tudi darilo približno prvi vtis. Prvi vtis v veliki meri določa, kaj si bo prejemnik mislil o vašem darilu. Vseeno je, ali je vaše materinsko darilo veliko, majhno, drago ali cenovno ugodno. Dokler je vaše materinsko darilo prvotno pakirano.

Na Beautifulgiftbox.com boste našli lepa porodniška darila in porodniške pakete, ki so cenovno ugodni. Z našimi darili vedno naredite dober vtis na obhajilih, krstih, otroških prhah in porodniških zabavah. Ali ni pravega materinskega darila na voljo za vas kot dedka, babico, strica ali teto, nečaka, nečakinjo, svaka ali svakinja? Nato si sestavite materinsko darilo. Darila za materinstvo lahko pošljete tudi neposredno na naslov slavljenca. Darilo vam bomo še isti dan po pošti poslali z Nizozemske. Ne glede na to, ali ste brat, sestra, bratranec ali nečakinja. Vedno je lepo priti na zabavo z lepim rojstnim darilom. Ker tudi za porodniško darilo velja naslednje: prvi vtis naredite le enkrat.