Izberite darilno škatlo
spodaj in konfigurirajte


Dobro je vedeti

Zahvaljujemo se vam za obisk Beautifulgiftbox.com. Da bi vas dosegli kot slovensko govorečega obiskovalca, smo uporabili prevajalski program. Zato je možno, da niso vsi stavki pravilno prevedeni. Beautifulgiftbox.com je registrirano podjetje s sedežem na Nizozemskem (gospodarska zbornica: 75941937).

Če naročite pred 12. uro z delovnimi dnevi (ponedeljek - petek), bo vaše naročilo odposlano še isti dan z dostavno službo DHL. Čas dostave izven Nizozemske je 2-4 delovne dni. Imate vprašanja? Vas prosimo, da me kontaktirate na Lester@Beautifulgiftbox.com in odgovoril vam bom v najkrajšem možnem času. Najlažji način je, da svoje vprašanje pošljete v angleščini (ali nizozemščini). Odgovor boste prejeli tudi v angleščini. Upam, da bom vaše darilo z eno od svojih darilnih škatel tudi bolj dragoceno.

Lester van Egmond | Lastnik na Beautifulgiftbox.com

Darilna škatla rdeča z rumenim lokom

Darilna škatla rdeča z rumenim lokom

Darilna škatla bela z zlatim trakom

Darilna škatla bela z zlatim trakom

Darilna škatla roza s črnim lokom

Darilna škatla roza s črnim lokom


Katere so funkcije in prednosti darilne škatle?

Darilne škatle se vse pogosteje ponujajo v trgovinah in na internetu. Na trgu so lepe darilne škatle visoke kakovosti. Pa vendar vseeno pogosto izberemo preprost darilni zavitek. Katere so funkcije in prednosti darilne škatle?

Kaj je darilna škatla?

Preden razpravljamo o lastnostih in prednostih darilne škatle, moramo najprej razumeti definicijo. Beseda "darilna škatla" je v Cambridge Dictionary opisana kot: okrasna škatla za vstavljanje darila.

Definicijo darilne škatle bi opisali tako:

Darilna škatla je trdna kvadratna škatla, v katero lahko darilo zapakirate. Za razliko od ovojnega papirja darilna škatla darilu daje moč in zaščito. Darilna škatla je namenjena povečanju vrednosti darila.

Zavijalni papir ali darilna škatla?

Darilna škatla je bila prvotno uporabljena za draga darila. Po navedbah proizvajalcev je darilo bolj elegantno zapakirano v darilno škatlo kot v ovojni papir. Trdijo celo, da je darilna škatla za darilo bolj smiselna in da bo povečala vrednost darila.

Za kaj lahko uporabim darilno škatlo?

V preteklosti so darilno škatlo uporabljali le za draga darila, zdaj pa cena darila ni več odločilna. Darilna škatla se uporablja za vse vrste daril. Danes darilna škatla služi za draga in poceni darila. Pomislite na primer na cvetje, nakit, denar, čokolado ali medvedke.

Zakaj bi moral kupiti darilno škatlo?

Največja prednost darilne škatle je kakovost. Ena od osnovnih funkcij darilne škatle je zaščita. Darilna škatla z dobro oblazinjenjem ščiti darilo na poti pred tresenjem, puščanjem, sončno svetlobo in vlago. Številni proizvajalci te zahteve glede zaščite upoštevajo na začetku proizvodnega procesa.

Darilne škatle kupujemo za povečanje vrednosti darila. Poleg tega, da je darilna škatla bolj elegantna kot ovojni papir, darilna škatla darilu ponuja moč in zaščito. Darilne škatle se skoraj vedno ponovno uporabijo in so zato bolj trajnostne kot ovojni papir.

Kje lahko kupim darilno škatlo?

Luksuzne darilne škatle se prodajajo na spletnem mestu Beautifulgiftbox.com. Konfigurirajte svojo darilno škatlo in izbirajte med različnimi barvami.


Viri
Cambridge Dictionary
Zakaj je zavijanje daril enako pomembno kot darilo samo
Katere so funkcije in prednosti darilne škatle?

Tudi zanimivo
10 razlogov, zakaj je darilna škatla najboljše zavijanje daril