Dobro je znati

Zahvaljujemo što ste posjetili Beautifulgiftbox.com. Da bismo vas dosegli kao posjetitelja koji govori hrvatski jezik, poslužili smo se prevoditeljskim programom. Stoga je moguće da nisu sve rečenice pravilno prevedene. Beautifulgiftbox.com je registrirana tvrtka sa sjedištem u Nizozemskoj (Trgovačka komora: 75941937).

Ako naručite prije 12:00 sati radnim danom (ponedjeljak - petak), vaša će narudžba biti isporučena isti dan s DHL dostavnom službom. Vrijeme isporuke izvan Nizozemske je 2-4 radna dana. Imate li pitanja? Slobodno me kontaktirajte na Lester@Beautifulgiftbox.com i odgovorit ću vam što je prije moguće. Najlakši način je poslati pitanje na engleskom (ili nizozemskom) jeziku. Dobit ćete odgovor i na engleskom jeziku. Nadam se da ću s jednom od mojih poklon kutija vaš dar učiniti i vrijednijim.

Lester van Egmond | Vlasnik na Beautifulgiftbox.com

Rođendanski poklon ružičasti s bijelim lukom

Rođendanski poklon ružičasti s bijelim lukom

Dar za rođenje

Kako lijepo! Rođena je beba. Ura, lijep poklon je sada na redu. Je li to dječak ili djevojčica? Pronaći lijep poklon za trudnice nije uvijek lak zadatak. Pokazalo se da je mnogim ljudima teško pronaći jedinstven i originalan poklon za trudnice za dečka i djevojku. Kao djed, baka, ujak, teta, nećak ili nećakinja i dalje želite kupiti lijepi majčinski poklon za prvo dijete. Ili stignite s originalnim poklonom za pričest, krštenje ili tuš. A kad pronađete pravi poklon, lijepo je ako je i pristupačan.

Postoje posebni pokloni za trudnice za različite trenutke. U najranijem slučaju tražite dar za prijatelje koji su tek zatrudnjeli. Oni se također nazivaju 'ura darovi za trudnoću'. Ili su budući roditelji još uvijek trudni i skoro su dospjeli? Trudnoća je jako lijepa. Ali to se ponekad može doživjeti vrlo različito. Neki budući roditelji proživljavaju vrlo tešku trudnoću i znaju da predstoji težak porod. Tada biste ih željeli ohrabriti. Lijep poklon može izuzetno uljepšati stvari.

Drugi je trenutak kad su novi roditelji tek rodili svoje novorođeno dijete. U ovom trenutku najteže razdoblje je gotovo i otac, majka i dijete moraju se oporaviti iz prošlog razdoblja. Da bi ih podržali, često traže darove za božićne zabave i zabavu. Sadašnjost ili sadašnjost uvijek pruža potporu i suosjećanje. Osobni pokloni za trudnice od drva s imenom djeteta vrlo su traženi. To se smatra zabavnim i originalnim, ali često djeluje drugačije. Baš kao i ljudi koji se vide prvi put, i poklon se odnosi na prvi dojam. Prvi dojam u velikoj mjeri određuje što će primatelj misliti o vašem poklonu. Nije važno je li vaš poklon za trudnice velik, mali, skup ili ima dobru cijenu. Sve dok je vaš porodiljni poklon izvorno zapakiran.

Na Beautifulgiftbox.com pronaći ćete lijepe poklone za trudnice i porodiljne pakete koji su pristupačni. Našim darovima uvijek ostavljate dobar dojam na pričesti, krštenjima, tuširanjima i rodilištima. Zar za vas kao djeda, baku, ujaka ili tetu, nećaka, nećakinju, šogora ili šogoricu nema pravog majčinskog poklona? Zatim sami sastavite poklon za trudnice. Darove za trudnice možete poslati i izravno na adresu rođendanskog dječaka ili djevojčice. Vaš ćemo poklon poslati izravno njihovom domu istog dana poštom iz Nizozemske. Jer bez obzira jeste li brat, sestra, rođak ili nećakinja. Uvijek je lijepo stići na zabavu s lijepim poklonom za rođenje. Jer i za poklon za trudnice vrijedi sljedeće: Prvi dojam ostavite samo jednom.