Ik help je graag

Omdat het een klein bedrijf is, heb ik nog geen telefonische klantenservice. Stuur me een e-mail en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Veelgestelde vragen onderaan

Klantenservice Beautifulgiftbox.com

Veelgestelde vragen

1) Wat zijn de afmetingen van de cadeaudoos?
23.5 cm (L) x 23.5 cm (B) x 22.5 cm (H)

2) Verkoop je ook andere formaten?
Nee

3) Heb je ook andere kleuren?
Alle kleuren staan in de configurator.

4) Past de cadeaudoos door de brievenbus?
Nee, de deksel is niet opvouwbaar. Daarom past hij niet door de brievenbus. Het voordeel is dat er geen kieren in de deksel zitten.

5) Ik heb mijn bestelling afgerekend. Kan mijn bestelling nu nog veranderd worden?
Dit kan als je bestelling de status 'in afwachting van behandeling' staat. Staat je bestelling op 'in behandeling' of 'verzonden'? Dan is je pakket al ingepakt, dichtgeplakt en misschien zelfs al verzonden. Dan kan het niet meer. De status van je bestelling krijg je per mail toegestuurd.


6) Heb je ook een winkel die ik kan bezoeken?

Nee, Beautifulgiftbox.com is een online cadeauwinkel. We hebben geen bezoekadres en het ophaaladres is bij mij thuis (Prinsenbeek).


7) Er zit een oneffenheid in mijn cadeaudoos, mag ik hem retourneren?
Voordat karton ook werkelijk een cadeaudoos kan worden, moet hij verschillende bewerkingsprocessen ondergaan. Eerst wordt er een kleur op het karton gedrukt, dan bedekt met de linnenstructuur, vervolgens uitgesneden in de juiste maten, daarna uitgebroken om tot slot gevouwen en geplakt te worden. Elk bewerkingsproces kan zorgen voor een schrammetje, krasje of een deukje. Ook het transport kan hiervoor hebben gezorgd. Mocht je dit écht onacceptabel vinden, dan mag je je bestelling altijd retourneren. Kijk eerst of je bestelling aan de retourvoorwaarden voldoet.