Jó tudni

Köszönjük, hogy meglátogatta a Beautifulgiftbox.com oldalt. Fordító programot használtunk, hogy magyar nyelvű látogatóként elérhessük Önt. Ezért lehetséges, hogy nem minden mondatot fordítottak helyesen. A Beautifulgiftbox.com bejegyzett vállalat Hollandiában található (Kereskedelmi Kamara: 75941937).

Ha munkanapokon (hétfőtől péntekig) 12:00 óra előtt rendel, megrendelését ugyanazon a napon szállítják a DHL szállítási szolgáltatással. A Hollandián kívüli szállítási idő 2-4 munkanap. Van kérdésed? Ne habozzon kapcsolatba lépni velem a Lester@Beautifulgiftbox.com címen, és a lehető leghamarabb válaszolok. A legegyszerűbb módja annak, hogy a kérdést angolul (vagy hollandul) küldje el. Angolul is választ kap. Remélem, hogy ajándékát is értékesebbé tehetem az egyik díszdobozommal.

Lester van Egmond | Tulajdonos a Beautifulgiftbox.com oldalon

Cadou de ziua galbenă cu funda roșie
Cadou de ziua galbenă cu funda roșie

Cadou de ziua de nastere

Cauti un cadou de ziua de nastere original pentru iubitul sau iubita ta? Sau este ziua de naștere a altcuiva pe care o iubești foarte mult? Găsirea unui cadou unic de aniversare nu este întotdeauna ușoară. Tindem să cumpărăm întotdeauna același tip de cadou. Gândiți-vă la bijuterii pentru femei, ritualuri pentru bărbați și jucării pentru copii. Doriți cu adevărat un alt cadou de ziua de naștere și să-l ambalați în cel mai bun mod? Aici veți găsi cadouri grozave de aniversare pentru oricine dorește să vă surprindă într-un mod original. Este prietenul tău, prietena, tatăl, mama sau copilul tău? Sau doar căutați sfaturi și idei grozave pentru cadoul dvs. de ziua de naștere? Apoi aruncați o privire la Beautfifulgiftbox.com. Nu vindem doar cutii de cadouri individuale. De asemenea, am configurat cadouri complete pentru el și pentru ea. Aici veți găsi idei originale ca o surpriză perfectă pentru băieți și fete. Cadouri unice pentru a-ți surprinde soția sau cel mai bun prieten într-un mod original. Pentru că cadourile nebunești de ziua de naștere cu umor pot fi găsite și aici. Dacă ați configurat un cadou înainte de ora 12:00, îl vom expedia în aceeași zi din Olanda. Expediem pachetele noastre în fiecare zi lucrătoare, astfel încât chiar și cadourile creative de ultimă oră vor fi livrate în câteva zile. Doriți să primiți un cadou de ziua de naștere prietenului dvs. prin poștă? Aceasta nu este nicio problemă. Introduceți adresa băiatului sau fetei de ziua de naștere și acesta își va primi cadoul prin poștă a doua zi. Putem chiar să vă trimitem cadoul în străinătate! Alege cel mai bun cadou pentru fiecare zi de naștere. Nu numai pentru bărbații și femeile care au devenit Avraam sau Sara, ci și pe măsură ce vă apropiați de 30 de ani, 40 de ani, 50 de ani sau 60 de ani. Avem cadoul perfect pentru fiecare vârstă. Și cadoul dvs. de naștere nu este listat? Apoi configurați cutia de cadou de lux. Alegeți dintre diferite culori, umpluturi și cadouri. În acest fel, aveți întotdeauna cadoul perfect pentru toți bărbații, femeile și copiii. Pentru că să recunoaștem. De asemenea, vrei să ajungi cu un cadou frumos de ziua ta, nu-i așa?