Configure

 

Godt at vide

Tak fordi du besøgte Beautifulgiftbox.com. For at nå dig som en dansk-talende besøgende har vi brugt et oversættelsesprogram. Derfor er det muligt, at ikke alle sætninger er korrekt oversat. Beautifulgiftbox.com er et registreret firma og beliggende i Holland (Handelskammer: 75941937).

Hvis du bestiller inden kl. 12 på hverdage (mandag - fredag), sendes din ordre samme dag med DHL-leveringstjeneste. Leveringstiden uden for Holland er 2-4 arbejdsdage. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte mig på Lester@Beautifulgiftbox.com, så svarer jeg hurtigst muligt. Den nemmeste måde er at sende dit spørgsmål på engelsk (eller hollandsk). Du vil også modtage et svar på engelsk. Jeg håber, jeg kan gøre din gave også mere værdifuld med en af mine gaveæsker.

Lester van Egmond | Ejer hos Beautifulgiftbox.comBryllupsgave sort med hvid sløjfe

Bryllupsgave

Et bryllup er altid en særlig lejlighed, hvor en bryllupsgave altid er på plads. Gifter din kæreste og kæreste sig? Har dine forældre været gift i 30 år, 40 år, 50 år eller 60 år? Eller leder du bare efter en bryllupsgave til en nevø, en niece, en onkel eller en tante? For sjove og originale bryllupsgaver kan du gå til Beautifulgiftbox.com. Originale forlovelses- eller bryllupsgaver er svære at finde. Fordi de fleste ofte ikke ved, hvad der er pænt og unikt, giver de bare penge til et bryllup af desperation. En dejlig bryllupsgave handler ikke kun om den gave, du køber. En god bryllupsgave er simpelthen smukt pakket. Ved første indtryk har folk ofte allerede dannet hele deres billede ubevidst om mennesker eller genstande. Dette gælder også for en bryllupsgave. Når du bliver gift, og gæsterne ankommer til brylluppet, pakkes alle gaverne til brudeparret. Hvis bryllupsønsket er godt pakket, vil du ankomme til lejligheden med den smukkeste gave. Uanset om det er bryllupsdagen eller et bryllup af træ, sølv eller guld. Du ankommer altid med stil med en godt pakket gave.

Er du ikke i stand til at deltage i brylluppet eller bryllupsfesten af en eller anden grund? Send din gave direkte til brudeparets hjem. En bryllupsgave leveres ofte gratis med posten. På denne måde kan du altid lade brudeparret vide, at du tænker på dem på denne specielle bryllupsdag. Den rigtige gave kan findes til alle på Beautifulgiftbox.com. Er din unikke bryllupsgave ikke opført? Sæt derefter din bryllupsgave sammen. Eller pakk din original i en luksus gaveæske. Bryllupsgaveæskerne fås i forskellige farver. Penge kan også pakkes i en gaveæske til et bryllup. I sidste ende handler det ikke om, hvad din gave er, men hvordan du pakker den. Fordi også for en gave gælder: Det første indtryk, du laver det kun en gang.