Godt å vite

Takk for at du besøkte Beautifulgiftbox.com. For å nå deg som norsktalende besøkende har vi brukt et oversettelsesprogram. Derfor er det mulig at ikke alle setninger er oversatt riktig. Beautifulgiftbox.com er et registrert selskap og ligger i Nederland (handelskammer: 75941937).

Hvis du bestiller før klokka 12 på virkedager (mandag - fredag), blir bestillingen din sendt samme dag med DHL-leveringstjeneste. Leveringstid utenfor Nederland er 2-4 virkedager. har du spørsmål? Kontakt meg gjerne på Lester@Beautifulgiftbox.com så svarer jeg så snart som mulig. Den enkleste måten er å sende spørsmålet ditt på engelsk (eller nederlandsk). Du vil også få svar på engelsk. Jeg håper jeg kan gjøre gaven din også mer verdifull med en av gavekassene mine.

Lester van Egmond | Eier hos Beautifulgiftbox.com

Bryllupsgave svart med hvit sløyfe

Bryllupsgave svart med hvit sløyfe

Bryllupsgave

Et bryllup er alltid en spesiell anledning der en bryllupsgave alltid er på plass. Gifter kjæresten din og kjæresten din? Har foreldrene dine vært gift i 30 år, 40 år, 50 år eller 60 år? Eller leter du bare etter en bryllupsgave til en nevø, en niese, en onkel eller en tante? For morsomme og originale bryllupsgaver kan du gå til Beautifulgiftbox.com. Originale forlovelses- eller bryllupsgaver er vanskelig å finne. Fordi de fleste ofte ikke vet hva som er hyggelig og unikt, gir de bare penger til et bryllup av desperasjon. En fin bryllupsgave handler ikke bare om gaven du kjøper. En god bryllupsgave er rett og slett vakkert pakket. Ved førsteinntrykk har folk ofte allerede dannet hele sitt bilde ubevisst om mennesker eller gjenstander. Dette gjelder også en bryllupsgave. Når du gifter deg og gjestene ankommer bryllupet, pakkes alle gavene til brudeparet. Hvis bryllupsønsket er godt pakket, vil du ankomme anledningen med den vakreste gaven. Enten dette er bryllupsdagen eller et tre-, sølv- eller gullbryllup. Du kommer alltid i stil med en godt pakket gave.

Klarer du ikke å delta på bryllupet eller bryllupsfesten av en eller annen grunn? Send gaven direkte til brudeparets hjem. En bryllupsgave leveres ofte gratis med posten. På denne måten kan du alltid fortelle brudeparet at du tenker på dem på denne spesielle bryllupsdagen. Riktig gave finner du for alle på Beautifulgiftbox.com. Er din unike bryllupsgave ikke oppført? Sett deretter sammen bryllupsgaven din. Eller pakk originalen din i en luksuriøs gaveeske. Bryllupsgavekassene er tilgjengelige i forskjellige farger. Penger kan også pakkes i en gaveeske til et bryllup. Til syvende og sist handler det ikke om gaven din, men hvordan du pakker den. For også for en gave gjelder: Første inntrykk, du gjør det bare en gang.