Bra att veta

Tack för att du besöker Beautifulgiftbox.com. För att nå dig som svenskspråkig besökare har vi använt ett översättningsprogram. Därför är det möjligt att inte alla meningar är korrekt översatta. Beautifulgiftbox.com är ett registrerat företag och ligger i Nederländerna (handelskammaren: 75941937).

Om du beställer före klockan 12 på arbetsdagar (måndag - fredag) skickas din beställning samma dag med DHL-leveransservice. Leveranstid utanför Nederländerna är 2-4 arbetsdagar. Har du frågor? Kontakta mig gärna på Lester@Beautifulgiftbox.com så svarar jag så snart som möjligt. Det enklaste sättet är att skicka din fråga på engelska (eller nederländska). Du får också svar på engelska. Jag hoppas att jag kan göra din gåva också mer värdefull med en av mina presentförpackningar.

Lester van Egmond | Owner på Beautifulgiftbox.com

Bröllopsgåva svart med den vita pilbågen

Bröllopsgåva svart med den vita pilbågen

Bröllopspresent

Ett bröllop är alltid ett speciellt tillfälle där en bröllopsgåva alltid är på plats. Gifter din pojkvän och flickvän? Har dina föräldrar varit gift i 30 år, 40 år, 50 år eller 60 år? Eller letar du bara efter en bröllopspresent till en brorson, en systerdotter, en farbror eller en moster? För roliga och originella bröllopsgåvor kan du gå till Beautifulgiftbox.com. Originalförlovnings- eller bröllopsgåvor är svåra att hitta. Eftersom de flesta ofta inte vet vad som är trevligt och unikt, ger de bara pengar för ett bröllop av desperation. En trevlig bröllopsgåva handlar inte bara om den gåva du köper. En bra bröllopsgåva är helt enkelt vackert förpackad. Vid första intrycket har människor ofta redan bildat hela sin bild omedvetet om människor eller föremål. Detta gäller även en bröllopsgåva. När du gifter dig och gästerna anländer till bröllopet förpackas alla gåvor till brudparet. Om bröllopsönskan är väl förpackad kommer du fram till tillfället med den vackraste gåvan. Oavsett om det här är bröllopsdagen eller ett trä-, silver- eller guldbröllop. Du kommer alltid i stil med en välförpackad gåva.

Kan du inte delta i bröllopet eller bröllopsfesten av någon anledning? Skicka din gåva direkt till brudparets hem. En bröllopsgåva levereras ofta gratis med posten. På så sätt kan du alltid låta brudparet veta att du tänker på dem på denna speciella bröllopsdag. Rätt present kan hittas för alla på Beautifulgiftbox.com. Är din unika bröllopsgåva inte listad? Sätt sedan ihop din bröllopsgåva själv. Eller packa ditt original i en lyxig presentförpackning. Bröllopsgåvaaskarna finns i olika färger. Pengar kan också packas i en presentförpackning för ett bröllop. I slutändan handlar det inte om vad din gåva är, utan hur du packar den. Eftersom även en gåva gäller: Första intrycket, du gör det bara en gång.