Dobro je vedeti

Zahvaljujemo se vam za obisk Beautifulgiftbox.com. Da bi vas dosegli kot slovensko govorečega obiskovalca, smo uporabili prevajalski program. Zato je možno, da niso vsi stavki pravilno prevedeni. Beautifulgiftbox.com je registrirano podjetje s sedežem na Nizozemskem (gospodarska zbornica: 75941937).

Če naročite pred 12. uro z delovnimi dnevi (ponedeljek - petek), bo vaše naročilo odposlano še isti dan z dostavno službo DHL. Čas dostave izven Nizozemske je 2-4 delovne dni. Imate vprašanja? Vas prosimo, da me kontaktirate na Lester@Beautifulgiftbox.com in odgovoril vam bom v najkrajšem možnem času. Najlažji način je, da svoje vprašanje pošljete v angleščini (ali nizozemščini). Odgovor boste prejeli tudi v angleščini. Upam, da bom vaše darilo z eno od svojih darilnih škatel tudi bolj dragoceno.

Lester van Egmond | Lastnik na Beautifulgiftbox.com

Božično darilo zlato z rdečim lokom

Božično darilo zlato z rdečim lokom

Božična darila zanj in zanjo

Božič 2021 je pred vrati! V teh časih smo pripravljeni na toplo druženje s prijatelji in družino ter nenazadnje prijetna božična darila! Iščete lepo božično darilo za očeta, mamo, fanta ali dekle? Na spletnem mestu Beautifulgiftbox.com smo pripravili najboljša božična darila za vaše božično presenečenje. Ne glede na to, ali iščete božično darilo za svojega brata, sestro, očeta, mamo, dedka ali babico. Pri nas boste našli najlepša in najbolj zabavna božična darila. Vsi radi pridejo na božični večer s posebnim in izvirnim darilom. To ustvarja dobro vzdušje na božič 24. in 25. decembra. Za vse bi moralo biti lepo božično darilo. Lepo božično darilo za vaše osebje, tašče ali otroka. Zato imamo v svoji ponudbi nekaj originalnih in unikatnih božičnih daril za otroka od 1 leta do starih staršev in babic 60 let. Pa vendar ni vedno pomembno, kakšno božično darilo boste kupili. Tudi božično darilo ali presenečenje bi moralo izgledati lepo. Najbolj priljubljena božična darila so nakit in parfumi za moške in ženske. Otroke kupujejo predvsem igrače. Zato mnogi ljudje tem fantom, dekletom, moškim in ženskam radi dajo nekaj drugačnega. Bi radi na ta presenečeni večer prispeli z lepim darilom? In ali vam ni do tega, da bi svoje božično darilo naredil sam? Nato tukaj sestavite svoje edinstveno božično darilo. Ker se naši božični paketi razlikujejo od najpogostejših daril, so naša božična darila unikatna in izvirna. Odločite se tudi za ekskluzivno, romantično božično darilo v zadnjem trenutku. Ali želite nekomu poslati lepo božično darilo ali poslati božično željo po pošti? Tudi to je mogoče. Vnesite naslov osebe, ki jo želite presenetiti, mi pa vam bomo božično darilo dostavili neposredno na pravi naslov. Če želite, vaše božično darilo pošljemo tudi v tujino. Božična darila dostavijo naslednji dan na Nizozemskem. Tako imate med prazniki priložnost nekoga presenetiti na daljavo. To je idealno, če jih ne morete iskati. Kupite najlepše božično darilo ali tukaj za 10 evrov sestavite svoje božično darilo in na božični večer ustvarite nepozaben vtis. Ker kot sem že rekel; prvi vtis, ki ga naredite le enkrat.