Válassza ki az ajándékdobozt
alatt és konfigurálja


Jó tudni

Köszönjük, hogy meglátogatta a Beautifulgiftbox.com oldalt. Fordító programot használtunk, hogy magyar nyelvű látogatóként elérhessük Önt. Ezért lehetséges, hogy nem minden mondatot fordítottak helyesen. A Beautifulgiftbox.com bejegyzett vállalat Hollandiában található (Kereskedelmi Kamara: 75941937).

Ha munkanapokon (hétfőtől péntekig) 12:00 óra előtt rendel, megrendelését ugyanazon a napon szállítják a DHL szállítási szolgáltatással. A Hollandián kívüli szállítási idő 2-4 munkanap. Van kérdésed? Ne habozzon kapcsolatba lépni velem a Lester@Beautifulgiftbox.com címen, és a lehető leghamarabb válaszolok. A legegyszerűbb módja annak, hogy a kérdést angolul (vagy hollandul) küldje el. Angolul is választ kap. Remélem, hogy ajándékát is értékesebbé tehetem az egyik díszdobozommal.

Lester van Egmond | Tulajdonos a Beautifulgiftbox.com oldalon

Ajándék doboz fekete, narancssárga íjjal

Ajándék doboz fekete, narancssárga íjjal

Ajándék doboz rózsaszín, fekete szalaggal

Ajándék doboz rózsaszín, fekete szalaggal

Ajándék doboz fehér, sötétkék íjjal

Ajándék doboz fehér, sötétkék íjjal


Melyek a díszdoboz funkciói és előnyei?

Az ajándékdobozokat egyre inkább kínálják az üzletekben és az interneten. Kiváló minőségű gyönyörű díszdobozok vannak a piacon. És mégis gyakran választunk egyszerű ajándékcsomagolást. Melyek a díszdoboz funkciói és előnyei?

Mi az a díszdoboz?

Mielőtt megvitatnánk az ajándékdoboz jellemzőit és előnyeit, először meg kell értenünk a definíciót. Az „ajándékdoboz” szót a Cambridge Dictionary úgy írja le: Díszdoboz ajándék elhelyezéséhez.

Az ajándékdoboz definícióját a következőképpen írjuk le:

Az ajándékdoboz egy erős, négyzet alakú doboz, amelybe az ajándék csomagolható. A csomagolópapírral ellentétben az ajándékdoboz erőt és védelmet nyújt az ajándék számára. A díszdoboz célja az ajándék értékének növelése.

Csomagolópapír vagy díszdoboz?

Az ajándékdobozt eredetileg drága ajándékokhoz használták. A gyártók szerint az ajándékokat elegánsabban díszdobozba csomagolják, mint csomagolópapírba. Még azt is állítják, hogy az ajándékdoboz értelmesebb egy ajándék számára, és ez növeli az ajándék értékét.

Mire használhatok díszdobozot?

Korábban az ajándékdobozt csak drága ajándékokhoz használták, most azonban az ajándék ára már nem meghatározó. Egy ajándékdobozt mindenféle ajándékhoz használnak. Ma az ajándékdobozt drága és olcsó ajándékokhoz használják. Gondoljon például virágokra, ékszerekre, készpénzre, csokoládéra vagy macikra.

Miért vegyek ajándékdobozt?

Az ajándékdoboz legnagyobb előnye a minőség. Az ajándékdoboz egyik alapvető funkciója a védelem. A jó párnázással ellátott díszdoboz megvédi az ajándékot útközben a rázkódástól, a szivárgástól, a napfénytől és a nedvességtől. Sok gyártó a gyártási folyamat kezdetén figyelembe veszi ezeket a védelmi követelményeket.

Ajándék dobozokat vásárolnak, hogy növeljék az ajándék értékét. Amellett, hogy az ajándékdoboz elegánsabb, mint a csomagolópapír, az ajándékdoboz erőt és védelmet nyújt az ajándék számára. Az ajándékdobozokat szinte mindig újrafelhasználják, ezért fenntarthatóbbak, mint a csomagolópapír.

Hol lehet ajándékdobozt vásárolni?

A luxus díszdobozokat a Beautifulgiftbox.com oldalon értékesítik. Konfigurálja az ajándékdobozt, és válasszon a különböző színek közül.


Források
Cambridge Dictionary
Miért olyan fontos az ajándékcsomagolás, mint maga az ajándék?
Melyek a díszdoboz funkciói és előnyei?

Érdekes is
10 ok, amiért a díszdoboz a legjobb ajándékcsomagolás az ajándékodhoz